Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο νέος Τζέιμς Μποντ είναι ο παλιός! Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει το 2019!

Τζέιμς Μποντ

Μετά από πολύ… παρακαλητό, ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί και πάλι τον Τζέιμς Μποντ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2019.

Τι και αν έλεγε ο Ντάνιελ Κρεγκ ότι προτιμά να κόψει τις φλέβες του από το να ξαναπαίξει τον Τζέιμς Μποντ, η είδηση ότι θα είναι αυτός ο πράκτορας 007 στην ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2019, μας εξέπληξε!

Ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ, ένας από τους πιο αγαπητούς Τζέιμς Μποντ, υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα στις τελευταίες τέσσερις ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των φιλμ «Skyfall» (2012) και «Spectre» (2015). Η ταινία του 2015 είχε εισπράξεις περίπου 880 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα BoxOfficeMojo.com που διατηρεί βάσεις δεδομένων στις οποίες καταγράφει όλες τις εισπράξεις που κάνουν οι ταινίες.

Η συμμετοχή του 49χρονου Κρεγκ για μια πέμπτη φορά σε ταινία του Μποντ συζητήθηκε πολύ, κυρίως μετά τη δήλωση του ηθοποιού το 2015 ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να παίξει ξανά τον Μποντ. Ωστόσο, όταν ο ίδιος δέχτηκε σχετική ερώτηση από τον παρουσιαστή της εκπομπής The Late Show, απάντησε “ναι”!

Ο νέος λοιπόν Τζέιμς Μποντ είναι ο παλιός, επίσημα!

https://twitter.com/colbertlateshow/status/897670453338267650?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Ffilm%2F2017%2Faug%2F16%2Fdaniel-craig-confirms-he-will-play-james-bond-again

Ο Κάλουμ Μακ Ντούγκαλ, ο παραγωγός της franchise ταινίας του Μποντ, είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο του BBC πέρυσι ότι ο Κρεγκ ήταν «απόλυτα η πρώτη επιλογή… θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ να επιστρέψει ως Τζέιμς Μποντ». Οπότε, μετά από πολύ παρακαλητό και ακόμη παραπάνω χρηματικό ποσό, ο ίδιος δέχτηκε να τον ξαναυποδυθεί για μία και τελευταία φορά. «Ήθελα να φύγω ψηλά και ανυπομονώ να συμβεί αυτό», δήλωσε στην εκπομπή με τον Stephen Colbert.

Το σίκουελ Μποντ είναι το μακροβιότερο franchise στην ιστορία του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές όπως ο Σον Κόνερι, ο Ρότζερ Μουρ και ο Πιρς Μπρόσναν. Το σενάριο της νέας ταινίας θα υπογράφεται από τους Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ που έγραψαν το σενάριο των τελευταίων τεσσάρων ταινιών του Μποντ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις