Κόσμος

Ο Νετανιάχου θέλει να αναβάλει τον γάμο του γιου του – Ανησυχεί για τα drones της Χεζμπολάχ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σκοπεύει να αναβάλει τον γάμο του γιου του, Άβνερ για λόγους ασφαλείας, όπως μετέδωσε σήμερα Τετάρτη (30.10.24) ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός KAN News.

Ο γάμος του γιου του Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 26 Νοεμβρίου στη φάρμα Ronit στην περιοχή Sharon, βόρεια του Τελ Αβίβ, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να εκφράζει έντονη ανησυχία για την απειλή με drone της Χεζμπολάχ. 

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ φέρεται να είπε στους στενούς του συνεργάτες πως η διεξαγωγή της εκδήλωσης θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τους προσκεκλημένους. 

Σημειώνεται πως η απειλή των drones έχει απασχολήσει τον Μπενιαμίν Νετανιάχου τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή. 

Χαρακτηριστικές των ανησυχιών είναι οι δηλώσεις του σε κλειστή συνομιλία που είχε με συνεργάτες του στο γραφείο του στο κοινοβούλιο του Ισραήλ. 

«Φοβάμαι κυρίως τα drones. Έχουμε καλά συστήματα για τον εντοπισμό και την αναχαίτιση πυραύλων», φέρεται να είπε, όπως μεταδίδει το Jerusalem Post.

Το γραφείο του πρωθυπουργού δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στο δημοσίευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πέρασε» του Τραμπ – Το ανώτατο δικαστήριο έδωσε άδεια να συνεχιστούν τα έργα της αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο
Οι δικηγόροι της αμερικανικής κυβέρνησης επανέλαβαν τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι το έργο είναι αναγκαίο για λόγους ασφαλείας, επικαλούμενοι τις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του
Το «Marine One» του Αμερικανού Προέδρου στον Λευκό Οίκο όπου γίνονται εργασίες για τη νέα αίθουσα χορού
Το ατελείωτο καυτό καλοκαίρι της Ευρώπης: Timelapse της NASA αποκαλύπτει τις τεράστιες εκτάσεις που άγγιξαν τους 40°C
Μέχρι τα μέσα του φετινού Αυγούστου, οι Ευρωπαίοι βίωσαν το πέμπτο κύμα καύσωνα της σεζόν, καθώς η τελευταία «επίθεση» ανέβασε τις θερμοκρασίες πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου
Παιδιά παίζουν με το νερό σε ένα σιντριβάνι κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα