Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Ντάνι Μπέικερ μιλάει για την ασθένεια του Όζι Όσμπορν! video

Ο Ντάνι Μπέικερ μιλάει για την ασθένεια του Όζι Όσμπορν! video
youtube

Κόντρα ξέσπασε στα social media μεταξύ του ραδιοφωνικού παραγωγού Ντάνι Μπέικερ και των θαυμαστών του Όζι Όσμπορν.

Σχολιάζοντας στο Twitter τη δήλωση που έκανε ο Όζι Όσμπορν για την ασθένειά του ο Μπέικερ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή προκλήθηκε από την μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Όζι σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, παραδέχτηκε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, ύστερα από την πτώση από σκάλα που είχε πριν από έναν χρόνο και η οποία τον οδήγησε στο χειρουργείο, ενώ από τότε ακολουθεί αυστηρή φαρμακευτική αγωγή για τον έλεγχο του νευρικού του συστήματος.

Όζι Όσμπορν: “Ήπια μορφή Πάρκινσον” από ατύχημα ή…

Είπε πως δεν μπορεί να κρύψει τα προβλήματα υγείας του, που τον ανάγκασαν να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία του το 2019, από τους θαυμαστές του και δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, ότι πέρασε τον πιο «άθλιο χρόνο της ζωής του».

Ο Ντάνι αποφάσισε να γράψει ένα «απάνθρωπο» σχόλιο για τον Όζι, το οποίο και έβαλε φωτιά στη διαδικτυακή κοινότητα με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν τον ραδιοφωνικό παραγωγό «κακοήθη» και «καθόλου αστείο».

«Δεν είμαι άπονος για έναν πραγματικό ήρωα, αλλά όταν ο Όζι Όσμπορν λέει ότι πάσχει από “ήπια μορφή Πάρκινσον” μετά από μία πτώση που είχε… Σκέφτομαι ότι πρέπει να ήταν όταν έπεσε σε δεξαμενή με κοκαΐνη το 1972 και δεν βγήκε ξανά για 35 χρόνια».

Το σχόλιο αυτό ήταν που προκάλεσε την οργή εκατοντάδων θαυμαστών του Όζι εναντίον του Μπέικερ. Ένας χρήστης έγραψε: «Δεν είναι αστείο, απλά κακοήθεια και κακή ενημέρωση».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντάνι κάνει ένα κακεντρεχές σχόλιο. Πριν από έναν χρόνο είχε απολυθεί από το BBC όταν τουίταρε μία φωτογραφία με δύο ευγενείς κι έναν χιμπατζή να φεύγουν από το νοσοκομείο μετά τη γέννηση του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν γράφοντας: «Το βασιλικό μωρό βγαίνει από το νοσοκομείο». Τότε ζήτησε συγγνώμη για την «αδιανόητα ανόητη φωτογραφία», όπως ο ίδιος έγραψε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις