Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ο οίκος Burberry αναβάλλει την επίδειξη μόδας λόγω του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου

Ο οίκος Burberry αναβάλλει την επίδειξη μόδας λόγω του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου

Ο οίκος Burberry ανέβαλε την παρουσίαση της γυναικείας του συλλογής για το φθινόπωρο του 2021 μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Την είδηση έγραψε πρώτη η συντάκτρια των New York Times Vanessa Friedman γράφοντας στο Twitter: «Σεβόμενος την περίοδο πένθους για τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο Burberry ανέβαλε την ψηφιακή παρουσίαση της συλλογής του Φθινοπώρου 2021, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 14/4. Νέα ώρα σύντομα».

Ο βρετανικός οίκος μόδας ήταν έτοιμος να μεταδώσει το σόου στον ιστότοπό του χωρίς κοινό, όπως έχουν κάνει και άλλοι οίκοι μόδας στην περίοδο της πανδημίας.

Σύμφωνα με το WWD, ο Burberry έχει μια μακρά ιστορία με την ενδυματολογική εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας. Ο οίκος έχει λάβει από το 1990 το βασιλικό εύσημο πιστοποίησης Royal Warrant καθώς τακτικά έντυνε με τα ρούχα του την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φίλιππα, αλλά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το 1955, η βασίλισσα Ελισάβετ παραχώρησε στον οίκο Burberry ακόμα ένα Royal Warrant για τις καμπαρντίνες, καθώς η εταιρεία είναι γνωστή για τα καλοφτιαγμένα εξωτερικά ενδύματα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις