Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Όσκαρ Πιστόριους «έκλαιγε σαν παιδί» όταν τον επισκέφθηκαν οι γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ στη φυλακή

Ο Όσκαρ Πιστόριους «έκλαιγε σαν παιδί» όταν τον επισκέφθηκαν οι γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ στη φυλακή
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Όσκαρ Πιστόριους «έκλαιγε σαν παιδί» όταν διάβασε ένα γράμμα από τη μητέρα της πρώην συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, όταν οι γονείς του μοντέλου που πυροβόλησε ο ίδιος 4 φορές τον επισκέφθηκαν στη φυλακή.

Ο Μπάρι και η Τζουν, γονείς της 29χρονης Ρίβα Στέενκαμπ, του μοντέλου που πυροβόλησε και σκότωσε ο Όσκαρ Πιστόριους, επισκέφθηκαν τον πρώην παραολυμπιονίκη στη φυλακή και έδωσαν για πρώτη φορά λεπτομέρειες από αυτή τη συνάντηση στη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει η DailyMail, η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ του παρέδωσε ένα γράμμα. Όταν το διάβασε ο Όσκαρ Πιστόριους λύγισε και «έκλαιγε σαν παιδί», δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας του 29χρονου μοντέλου.

Οι γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ επισκέφθηκαν τον Όσκαρ Πιστόριους στη φυλακή, για τη «μαύρη» επέτειο των 10 χρόνων από την ημέρα που ο παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του, στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 στο σπίτι του.

Αρχικά δήλωσαν ότι έχουν συγχωρήσει τον Όσκαρ Πιστόριους, όμως είναι αντίθετοι στην πρόωρη αποφυλάκισή του, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί ότι την πυροβόλησε σκόπιμα. Ο 36χρονος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή σε λίγες εβδομάδες.

«Είπα στον Oscar Pistorious ευθέως ότι πυροβόλησε την κόρη μου σκόπιμα. Το αρνήθηκε. Επέμεινε στην ιστορία του ότι νόμιζε πως ήταν ληστής. Μετά από τόσα χρόνια περιμένουμε ακόμα να παραδεχτεί ότι το έκανε από θυμό. Αυτό είναι το μόνο που θέλαμε.

Αν μου έλεγε την αλήθεια, θα ήταν ήδη ελεύθερος. Έχανα τον χρόνο μου. Είναι δολοφόνος. Πρέπει να παραμείνει στη φυλακή», δηλώνει ο 80χρονος Μπάρι, πατέρας της αδικοχαμένης Ρίβα Στέενκαμπ.

Με πληροφορίες από DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις