Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

«Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος» – Ο γιος της Τζόαν Κόλινς αποκαλύπτει και σοκάρει

Τζοάν Κόλινς γιος παιδόφιλος
Η Τζόαν Κόλινς με τον Σάσα - Φωτογραφία αρχείου EPA

Αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ. Ο γιος της Τζόαν Κόλινς και του Άντονι Νιούλεϊ, ο 52χρονος, σήμερα, Σάσα κάνει μια αποκάλυψη που σοκάρει. Υποστηρίζει ότι ο πατέρας του ήταν παιδόφιλος!

Σύμφωνα με τον Σάσα, η “σκοτεινή” αυτή πλευρά του πατέρα του ήταν που διέλυσε το γάμο του Άντονι Νιούλεϊ με την Dame Τζόαν Κόλινς. «Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος. Τον προσέλκυε η παιδικότητα. Έλεγε ότι η παιδικότητα ήταν αφροδισιακή».

Ο “παιδόφιλος” πατέρας και οι αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας

Οι αποκαλύψεις του 52χρονου Σάσα Νιούλεϊ έρχονται μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στους Sunday Times. Αφορμή η κυκλοφορία του βιβλίου με τα απομνημονεύματά του σχετικά με την παιδική του ηλικία. Το βιβλίο έχει τίτλο «Unaccompanied Minor».

Οι φήμες σχετικά με τις σεξουαλικές επιθυμίες του Άντονι Νιούλεϊ “κυκλοφορούσαν” για χρόνια. Και φαίνεται πως ο γιος του έρχεται να τις επιβεβαιώσει.

Ο Άντονι Νιούλεϊ – Φωτογραφία αρχείου EPA

«Ήταν παιδόφιλος. Τον πατέρα μου προσέλκυε η παιδικότητα. Έλεγε ότι η αθωότητα ήταν αφροδισιακή. Αυτή ήταν η σεξουαλική του κλίση και ήταν ένα πολύ επικίνδυνο και καταστροφικό πράγμα», τόνισε ο Σάσα.

«Ο πατέρας μου είχε πάντα το σεξ στην πρώτη γραμμή. Με εξέθετε σε όλο αυτό, κάτι το οποίο ήταν εντελώς ακατάλληλο», λέει.

Η ταινία για την παιδοφιλία με… πρωταγωνίστρια τη Τζόαν Κόλινς

Υποστήριξε επίσης ότι η ταινία του πατέρα του με τίτλο «Can Heironymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?» του 1969 ήταν μία «εξομολόγηση παιδοφιλίας».

Την ταινία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Άντονι Νιούλεϊ. Πρωταγωνίστησε ο ίδιος στο ρόλο του Μέρκιν και η Τζόαν Κόλινς ως η γυναίκα του Πολυέστερ Πόντανγκ. Τα παιδιά του ζευγαριού, ο Σάσα και η Τάρα έπαιζαν τα… παιδιά τους και στην ταινία!

Η Τζόαν Κόλινς – Φωτογραφία αρχείου EPA

Όπως είπε, η ταινία ήταν πολύ αυτοβιογραφική και αυτό που αποκάλυψε για τον πατέρα του, προκάλεσε τον χωρισμό των γονιών του. «Η Mercy Humppe (σ.σ. χαρακτήρας της ταινίας που έπαιζε η Κόνι Κρέσκι) ήταν ο “τέλειος παιδεραστής”, ένα ανήλικο κορίτσι. Η μητέρα μου καταστράφηκε από αυτήν την ταινία», σημείωσε.

Ο Άντονι Νιούλεϊ και η Τζόαν Κόλινς χώρισαν και το διαζύγιό τους οδήγησε σε μια έντονη δικαστική διαμάχη το 1970. Ο Άντονι Νιούλεϊ πέθανε το 1999 σε ηλικία 67 ετών.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις