Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον κατέβασε τις φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ελλάδα

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον κατέβασε τις φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ελλάδα

Κατσάδα πρέπει να έπεσε από τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον στον πατέρα του Στάνλεϊ που «διαφήμισε» μέσω Instagram το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον ο οποίος βρίσκεται εδώ και δυο 24ωρα στην βίλα του στο Χόρτο Πηλίου είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο και δυο βίντεο από την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Click4More Πήλιο: Το έριξε στις καραβίδες ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον! Το δείπνο σε ταβέρνα που έγινε θέμα συζήτησης (Φωτό)

Όμως, σήμερα οι φωτογραφίες και τα βίντεο έκαναν φτερά και παρότι επίσημα η βρετανική κυβέρνηση είπε ότι το ταξίδι του ήταν νόμιμο, μάλλον «τα άκουσε» από τον γιο του Μπόρις και πρωθυπουργό της Βρετανίας και αναγκάστηκε να τις κατεβάσει.

Η «κάλυψη» με το ζόρι

Ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω της Βουλγαρίας παρά την ισχύουσα οδηγία προς τους βρετανούς υπήκοους να αποφεύγουν όλες τις μη απαραίτητες διεθνείς μετακινήσεις, δικαιούνταν να το κάνει, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών.

“Πρόκειται για οδηγία επομένως ο καθένας μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με την οδηγία”, δήλωσε στο Sky News ο Γκραντ Σαπς. Ερωτηθείς αν ο Στάνλεϊ Τζόνσον δικαιούνταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ο Σαπς απάντησε: “Ναι, το υπουργείο Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας το κατέστησε σαφές. Εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις