Κόσμος

O Paul McCartney για τον δολοφόνο του John Lennon: “Είναι ο μεγαλύτερος μαλ#κας”

Για τη δολοφονία του John Lennon το 1980 και τον δολοφόνο του Mark Chapman μίλησε ο Paul McCartney στο "The Jonothan Ross Show".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είναι ο μεγαλύτερος μαλ#κας” σημείωσε για τον δολοφόνο του μέλους των Beatles, σημειώνοντας πως δεν επρόκειτο για μια δολοφονία με πολιτικά κίνητρα, αλλά κάτι εντελώς τυχαίο.

Ανέφερε ακόμα πως αισθάνεται πολύ τυχερός που είχαν φτιάξει οι σχέσεις του με τον John Lennon πριν από τη δολοφονία του έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη πριν από 34 χρόνια (8 Δεκεμβρίου 1980).

“Απλά δεν μπορούσα να σκεφτώ για μέρες πως έχει πεθάνει. Ήταν τεράστιο σοκ. Ήμουν στο σπίτι όταν με πήραν τηλέφωνο.

Ήταν νωρίς το πρωί. Ήταν τόσο τρομακτικό που δεν μπορούσα να το πιστέψω”, σημείωσε.

Ο Paul McCartney και ο John Lennon δεν μιλούσαν για τέσσερα χρόνια μετά τη διάλυση των Beatles το 1970.

Να σημειωθεί πως ο Mark Chapman καταδικάστηκε και παραμένει έγκλειστος μέχρι σήμερα.

Πηγή: Nydailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις για το Ιράν και τους συμμάχους του – «Να κόψουμε κάθε οικονομική γραμμή ζωής που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς»
Ο Σκοτ Μπέσεντ προειδοποίησε τους «διαμεσολαβητές» του Ιράν, να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο και να συναλλάσσονται με την Τεχεράνη
REUTERS 6