Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο πιο θλιμμένος παππούς – Η φωτογραφία που έκανε χιλιάδες να δακρύσουν

Ο πιο θλιμμένος παππούς – Η φωτογραφία που έκανε χιλιάδες να δακρύσουν

Η συγκινητική φωτογραφία ενός παππού και το γεγονός που προκάλεσε την εμφανή θλίψη του συγκίνησε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Η εγγονή του Kelsey Harmon, που ανέβασε τη φωτογραφία του στο twitter, ήταν η μοναδική από τα 6 εγγόνια του που είχε καλέσει για φαγητό. Είχε φτιάξει 12 μπέργκερ και είχε στολίσει το τραπέζι για να υποδεχτεί τα εγγόνια του. Στεναχωρήθηκε όταν στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε μόνο η Kelsey.

“Δείπνο με τον παππού σήμερα… Έφτιαξε 12 μπέργκερ για τα 6 εγγόνια του και είμαι η μοναδική που εμφανίστηκε. Τον αγαπώ”, ήταν το σχόλιo που συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter. Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral, συγκινώντας τους χρήστες του διαδικτύου.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν από την Kelsey να του μεταφέρει τα μηνύματα αγάπης τους, με τη φωτογραφία του παππού της να έχει γίνει retweet πάνω από 84.000 φορές. Πολλοί ήταν όμως εκείνοι που άρχισαν να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στα ξαδέρφια της, με την Kelsey να τους ζητά να σταματήσουν. “Σας υπόσχομαι ότι ο παππούς μου είναι εντάξει παιδιά. Αγαπά το ίδιο όλα του τα εγγόνια. Σας παρακαλώ σταματήστε να στέλνετε απειλητικά μηνύματα στα ξαδέρφια μου. Όλα είναι καλά!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε