Δευτέρα, 22 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο πνιγμένος από την Όπρα πιάνεται!

Ο πνιγμένος από την Όπρα πιάνεται!

Και ξαφνικά οι αμερικανοί ανακάλυψαν την Όπρα Γουίνφρι. Και στο πρόσωπό της είδαν, εκτός από την ζάμπλουτη πρώην μυθική τηλεπαρουσιάστρια, τον άνθρωπο που θα τους γλιτώσει από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και δεν τσίμπησαν μόνο οι μικροί και άσημοι αλλά και οι μεγάλοι και διάσημοι.

Η Όπρα, λες και δεν υπήρχε μέχρι την βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, μίλησε στην καρδιά των αμερικανών. Μόνο. Οι κοινοτυπίες τις οποίες είπε εκείνο το βράδυ μάγεψαν όσους ήταν εκεί και όσους παρακολουθούσαν από το σπίτι. Μάγεψαν και όσους μετάνιωσαν πικρά που ψήφισαν τον Τραμπ.

Και έτσι τώρα, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Και σε αυτή την φιλολογία βοηθούν πλεον και οι αστέρες του Χόλιγουντ.

Η Μέριλ Στριπ λοιπόν, πιστεύει ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ είναι «η φωνή ενός ηγέτη».

Αναφερόμενη στην ομιλία της Όπρα στις Χρυσές Σφαίρες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Στριπ είπε στον Άντριου Μαρ του BBC: «Έτσι ξεσηκώνονται οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει πώς είναι οι ηγέτες».

Και η ηθοποιός είπε ότι έχει ακούσει ότι η Όπρα «εξετάζει πραγματικά» το να θέσει υποψηφιότητα.

«Σίγουρα έθεσε τον πήχη ψηλά για οποιονδήποτε άλλον αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα», είπε η Στριπ.

Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργ «The Post» στην οποία η Μέριλ Στριπ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τομ Χανκς, οι οποίοι και ήταν παρόντες και εξέφρασαν τις ίδιες απόψεις για την πιθανή υποψηφιότητα της Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Η Όπρα έχει μία εμπειρία 35 χρόνων να χτίζει γέφυρες και να φέρνει κοντά ανθρώπους που δεν συμφωνούν… στις τηλεοπτικές εκπομπές», δήλωσε ο Σπίλμπεργκ και πρόσθεσε: «Για μένα αυτά είναι διαπιστευτήρια για την πρόκριση».

«Πιστεύω ότι η Όπρα όταν ξυπνάει το πρωί, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει συγκεκριμένο για να γίνει ο κόσμος καλύτερος», είπε από την πλευρά του ο Τομ Χανκς.

σ.σ. Και ποιός ξέρει. Αν η Όπρα κατέβει για Πρόεδρος των ΗΠΑ και εκλεγεί τότε, μπορεί να γίνει ταινία η ζωή της…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις