Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο «πρίγκιπας Φίλιππος» του Crown για Meghan Markle: «Τη λυπάμαι»

Ο «πρίγκιπας Φίλιππος» του Crown για Meghan Markle: «Τη λυπάμαι»

Ενώ οι περισσότεροι γιορτάζουν την είδηση του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle, o “πρίγκιπας Φίλιππος” του Crown έχει διαφορετική άποψη.

Ο ηθοποιός Matt Smith που υποδύθηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο στο The Crown του Netflix για δύο σεζόν μίλησε για τον επικείμενο γάμο της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Χάρι.

“Λυπάμαι για αυτή” δήλωσε ο 35χρονος ηθοποιός. “Είναι μια τέτοια μετάβαση στη ζωή της και είναι τεράστιο αυτό που αναλαμβάνει. Η ζωή όπως την ήξερε χάθηκε. Αλλά παντρεύεται τον πρίγκιπα της Βρετανίας. Πόσο συναρπαστικό για αυτή”.

Ο Matt Smith κλήθηκε να βιώσει κάτι ανάλογο μέσα από τον ρόλο που υποδυόταν. Ο πρίγκιπας Φίλιππος δυσκολεύτηκε να υιοθετήσει τον νέο τρόπο ζωής στη σκιά της συζύγου του βασίλισσας Ελισάβετ.

H Meghan Markle δεν θα είχε την ίδια τύχη πριν μισό αιώνα

Η 33χρονη Claire Foy που υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ στο The Crown είναι ωστόσο πιο αισιόδοξη από τον συνάδελφό της. Πιστεύει ότι πολλές από τις προκλήσεις του παρελθόντος έχουν εξαλειφθεί από τη βασιλική οικογένεια.

“Αντιλαμβάνεστε πως η βασίλισσα Ελισάβετ απαγόρευσε στην αδερφή της να παντρευτεί έναν διαζευγμένο άντρα. Αυτό δείχνει ότι οι εποχές άλλαξαν και πως έπρεπε να εξελιχθούν. Και πραγματικά το έχουν κάνει. Αυτό δεν θα ήταν αποδεκτό πριν από 50 χρόνια. Δεν θα είχε συμβεί. Και για αυτό νομίζω ότι η μοναρχία θα επιβιώσει και θα ευδοκιμήσει. Επειδή είναι πρόθυμη να αλλάξει. Να ακούσει τον λαό. Να συνειδητοποιήσει ότι ορισμένα στοιχεία του θεσμού είναι ξεπερασμένα και περιττά”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις