Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο την ημέρα του μνημοσύνου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο την ημέρα του μνημοσύνου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Φωτογραφία: Reuters

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε για τον καρκίνο της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, λίγο πριν παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τον εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και νονό του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ αναμενόταν να παραστεί στην εκδήλωση στο Κάστρο του Γουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου, ωστόσο τελευταία στιγμή υπήρξε αλλαγή των σχεδίων του καθώς όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο μόλις η Κέιτ Μίντλετον είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Η απουσία του Γουίλιαμ στην εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ είχε προκαλέσει εντύπωση, αλλά η αποψινή (22.03.2024) αποκάλυψη για την υγεία της πριγκίπισσας δικαιολογεί την απουσία του.

Η απόφαση του Γουίλιαμ να μην παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο για «προσωπικούς λόγους» είχε προκαλέσει τότε έκπληξη.

Η Κέιτ μόλις είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από την έναρξη της χημειοθεραπείας, όπως αποκαλύφθηκε απόψε – αφού το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε αρχικά δηλώσει τον προηγούμενο μήνα ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Ο πρίγκιπας έχει ήδη προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώσει ακόμη περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του μετά την πρώτη εισαγωγή της Κέιτ στην κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις