Site icon NewsIT

Ο πρίγκιπας Κάρολος δίπλα στον… James Bond;

05.08.2019 | 13:41
Ο πρίγκιπας Κάρολος δίπλα στον… James Bond;

Θα αφήσει ο πρίγκιπας Κάρολος για λίγο τα βασιλικά του καθήκοντα για να συμμετάσχει στη νέα ταινία του James Bond; Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από τους παραγωγούς της πολυαναμενόμενης Bond 25.

Την πρόταση στον μελλοντικό βασιλιά της Βρετανίας αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Independent. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ιδέα να είναι ο πρίγκιπας Κάρολος μέρος της νέας ταινίας του JamesBond«γεννήθηκε» μετά την επίσκεψη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου στα στούντιο Pinewood όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας.

Εάν τελικά η πρόταση ισχύει και γίνει αποδεκτή δεν θα είναι ο πρίγκιπας Κάρολος το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα εμφανιστεί δίπλα στον… Βρετανό υπερ-κατάσκοπο. 

Το 2012 η βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα κλιπ που γυρίστηκε για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η βασίλισσα Ελισάβετ συνοδεύονταν από τον… JamesBong, ή κατά κόσμον… Ντάνιελ Κρεγκ.

Πάντως οι παραγωγοί της ταινίας έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Κάρολος αρνηθεί το ρόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν αποφασίσει να ζητήσουν άδεια ώστε να συμμετάσχουν στην ταινία οι γιοι του, πρίγκιπες Ούιλιαμ και Χάρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version