Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι «δεν αντέχει» την Καμίλα – Το νέο του βιβλίο θα ταρακουνήσει τη βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι «δεν αντέχει» την Καμίλα – Το νέο του βιβλίο θα ταρακουνήσει τη βασιλική οικογένεια

Παρά τις παρεμβάσεις της βασίλισσας Ελισάβετ, η Καμίλα Πάρκερ Μποουλς φαίνεται πως εξακολουθεί να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του πρίγκιπα Χάρι. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα όσα πρόκειται να παρουσιάσει στο νέο του βιβλίο ενδεχομένως να βαθύνουν τη ρήξη με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. 

Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο εδώ καιρό ασχολούνται με το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους, με πολλούς από το περιβάλλον του να υποστηρίζουν ότι «θα ταρακουνήσει τη μοναρχία μέχρι τον πυρήνα της». Και πολλές αναμένεται να είναι οι αναφορές στην μητριά του, Καμίλα Πάρκερ Μποουλς. 

Μιλώντας στην Telegraph, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί τη σχέση του πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολου, με την Καμίλα Πάρκερ Μποουλς. Ο 37χρονος σήμερα Δούκας του Σάσεξ πίστευε πάντα πως εκείνη ήταν η αιτία που χώρισαν οι γονείς του. Η Tina Brown αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν την αντέχει» και είναι πολύ θυμωμένος με την απόφαση της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, η επόμενη βασίλισσα της Βρετανίας να είναι η Δούκισσα της Κορνουάλης.

Στο Μπάκιγχαμ ο προβληματισμός για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να προχωρήσει στην έκδοση του εν λόγω βιβλίου είναι έντονος. Πληροφορίες πάντως από το περιβάλλον του Δούκα του Σάσεξ αναφέρουν ότι δεν έχει σκοπό να εκθέσει την γιαγιά του, αλλά να αναδείξει την προσφορά της ως βασίλισσα της Βρετανίας. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις