Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε με την Κέιτ Μίντλετον αφότου έφυγε από τη Βρετανία

Ο πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε με την Κέιτ Μίντλετον αφότου έφυγε από τη Βρετανία
Reuters

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να έχουν αποξενωθεί από τη βασιλική οικογένεια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον δούκα του Σάσσεξ να προσεγγίσει την Κέιτ Μίντλετον αφότου έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Βασιλικός ειδικός αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε με την Κέιτ Μίντλετον μετά την αποχώρησή του από το Ηνωμένο Βασίλειο για να της ζητήσει να παρέμβει και να τον φέρει κοντά με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο τελευταίος φέρεται να είναι ακόμη πολύ ενοχλημένος από τις δημόσιες επιθέσεις του αδελφού του και της Μέγκαν Μαρκλ κατά της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον έχουν βάλει στην άκρη, ωστόσο φαίνεται ότι ελπίζει να χτίσει «γέφυρες».

Ο βασιλικός συγγραφέας, Τομ Κουίν είπε, σύμφωνα με τη Mirror, ότι ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά, Καρόλου από τότε που μετακόμισε στις ΗΠΑ έχει προσεγγίσει την Κέιτ Μίντλετον.

«Από τότε που έφυγε από την Βρετανία, ο Χάρι επικοινώνησε με τουλάχιστον ένα βασιλικό μέλος: Την Κέιτ», τόνισε ο συγγραφέας. Ωστόσο, εκείνη τον προειδοποίησε ότι μπορεί να μην έχει την υποδοχή που θα ήθελε.

«Νιώθει συμπάθεια (σ.σ. για τον πρίγκιπα Χάρι) αλλά υποστηρίζει πλήρως τον σύζυγό της και αφού παλεύει με τα δικά της προβλήματα υγείας, δεν έχει καμία πρόθεση να το παίξει ειρηνοποιός», σημείωσε ο Τομ Κουίν για την Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο και έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντα της.

Το Μπάκιγχαμ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα επιστρέψει στην εργασία της όταν πάρει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις