Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Πρίγκιπας Χάρι φόρεσε «κατά παραγγελία» μαξιλάρι πέους για να αποφύγει το κρυοπάγημα στην Ανταρακτική

Ο Πρίγκιπας Χάρι φόρεσε «κατά παραγγελία» μαξιλάρι πέους για να αποφύγει το κρυοπάγημα στην Ανταρακτική
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού λέει ο λαός και αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε ο Πρίγκιπας Χάρι πριν από ένα ταξίδι που έπρεπε να κάνει στην Ανταρκτική, καθώς παρήγγειλε ένα «μαξιλάρι» πέους ώστε να μην πάθει κρυοπάγημα στα γεννητικά του όργανα για 2η φορά.

Ο Πρίγκιπας Χάρι έπρεπε να συμμετάσχει σε μια φιλανθρωπική πεζοπορία στην Ανταρκτική το 2013 υπέρ των τραυματισμένων βετεράνων του βρετανικού στρατού, κατά την οποία θα διένυε περίπου 335 χιλιόμετρα, γι’ αυτό και έπρεπε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον εαυτό του.

Όπως αναφέρει η DailyMail, ένας στενός φίλος του Πρίγκιπα Χάρι, του έστειλε το ειδικά κατασκευασμένο μαξιλάρι για το πέος του ώστε να αποφύγει το κρυοπάγημα, το οποίο είχε πάθει κατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στην Αρκτική τον Μάρτιο του 2011.

Ωστόσο, ειδικοί μίλησαν στη DailyMail και εξήγησαν ότι δεν χρειάζεται καμία «εξειδικευμένη συσκευή» για κάποιο πολικό ταξίδι, με την προϋπόθεση ότι ένας άντρας που φοβάται τόσο πολύ το κρυοπάγημα να έχει ντυθεί επαρκώς για συνθήκες παγετού.

Η παράξενη αυτή εξομολόγηση έγινε από τον ίδιο τον πρίγκιπα Χάρι στη νέα του αυτοβιογραφία, το βιβλίο «Spare» (μτφ. «Ρεζέρβα») και αποτελεί μία από τις πολλές σοκαριστικές αποκαλύψεις που έχει κάνει ο ίδιος στις σελίδες του για τη ζωή του.

Μάλιστα, ο Πρίγκιπας Χάρι είχε εξομολογηθεί ότι υπέστη κρυοπάγημα στο πέος του το 2011, το οποίο τελικά πρήστηκε και είχε αρκετές κοκκινίλες στο δέρμα του, με αποτέλεσμα να του προκαλεί μια ελαφρά δυσφορία κατά τη διάρκεια του γάμου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα από το «Spare», το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα (10.1.2023) στη Βρετανία, ο Πρίγκιπας Χάρι είπε πως ήθελε να αποφύγει να πάθει ξανά τέτοιο τραυματισμό στο ταξίδι του στην Ανταρκτική και γι’ αυτό είχε πακετάρει ρούχα με περισσότερη επένδυση.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ένας φίλος του έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τον… ανδρισμό του. «Ακόμα καλύτερα, ένας πολύ στενός φίλος μου προσέλαβε μια μοδίστρα για να μου φτιάξει ένα κατά παραγγελία μαξιλάρι πέους», γράφει ο Πρίγκιπας Χάρι.

«Ήταν τετράγωνο, υποστηρικτικό, ραμμένο από κομμάτια από το πιο απαλό φλις και… αρκετά σας είπα», εξηγεί στα απομνημονεύματά του ο Πρίγκιπας Χάρι.

Ωστόσο, δεν εξήγησε πώς αυτός ο στενός του φίλος ήξερε τις ακριβείς διαστάσεις για να ζητήσει αυτό το «κατά παραγγελία» αντικείμενο. Ούτε αποκάλυψε αν όντως το φόρεσε κατά τη διάρκεια του επίπονου ταξιδιού στον Νότιο Πόλο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις