Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι πίστευε για χρόνια ότι η Νταϊάνα ήταν ζωντανή και θα γύριζε πίσω

Ο πρίγκιπας Χάρι πίστευε για χρόνια ότι η Νταϊάνα ήταν ζωντανή και θα γύριζε πίσω

Με αφορμή την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού βιβλίου του, το βράδυ της Τρίτης (10.01.2023) ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Show» και μίλησε τόσο για την μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, όσο και για τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

Ο πρίγκιπας Χάρι και το βιβλίο του «Spare» έχουν προκαλέσει πανζουρλισμό στη Βρετανία, με τον κόσμο να δημιουργεί ατελείωτες ουρές στα βιβλιοπωλεία. Στην αυτοβιογραφία του, ο 38χρονος γαλαζοαίματος μιλά εκτενώς για πολλά πράγματα που έχουν συμβεί στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Και φυσικά πρωταγωνιστές είναι η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, και ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο παρουσιαστής του «The Late Show», Stephen Colbert, ρώτησε – μεταξύ άλλων – τον πρίγκιπα Χάρι για την ταραχώδη σχέση του με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ. «Αν η μητέρα σου ζούσε ακόμα, έχεις σκεφτεί πώς θα διαχειριζόταν αυτή τη στιγμή;», ρώτησε ο παρουσιαστής. «Δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο», απάντησε ο 38χρονος δούκας του Σάσεξ, προσθέτοντας ότι «Είναι αδύνατον να πούμε πού θα βρισκόμασταν -πού θα βρίσκονταν οι σχέσεις μας- αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε αυτή την απόσταση από τον αδερφό μου».

Σε ερώτηση αν αποζητά τη βοήθεια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, ή αν προσπαθεί να σκεφτεί ποια συμβουλή θα του έδινε εκείνη, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε: «Έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις ότι έχω πραγματικά νιώσει την παρουσία της μαμάς μου, ειδικά τα τελευταία χρόνια». «Και στο βιβλίο μου έχω περιγράψει με λεπτομέρειες το πώς πηγαίνουμε και της μιλάμε στο μνήμα». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του «Spare» αναφέρει ότι συχνά έλεγε στον εαυτό του ότι ίσως η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, επιστρέψει. «Συχνά έλεγα στον εαυτό μου πρωί πρωί, ‘Ίσως αυτή είναι η μέρα. Ίσως αυτή είναι η μέρα που θα ξαναεμφανιστεί» γράφει. Αυτές τις σκέψεις του επιβεβαίωσε και κατά την διάρκεια της συνέντευξή του στο «The Late Show», λέγοντας στον παρουσιαστή ότι για χρόνια μετά το θάνατό της δεν πίστευε ότι η μητέρα του δεν βρισκόταν πια στη ζωή. ««Για πολλά χρόνια έβλεπα όνειρα, ήμουν πεπεισμένος ότι ζούσε ακόμα. Ήμουν 12 ετών και δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα ότι είχε φύγει» είπε στον Stephen Colbert. 

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε επίσης ότι την έχει νιώσει κοντά πολλές φορές, τα τελευταία χρόνια. «Την έχω νιώσει πιο έντονα μέσα στα τελευταία δύο χρόνια από ό,τι τα προηγούμενα 30» είπε χαρακτηριστικά ο 38χρονος γαλαζοαίματος. 

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail, New York Post και CBS NEWS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις