Κόσμος

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ αποκαλύπτει αν θα πολιτευτεί

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του ταινίας "Το Δείπνο" ο Ρίτσαρντ Γκιρ μίλησε στο CNN.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί στη νέα του ταινία με τίτλο «Το Δείπνο» ο διάσημος ηθοποιός να υποδύεται έναν πολιτικό, ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN δηλώνει ότι έχει «μηδενικό ενδιαφέρον» για αξιώματα.

«Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Απολύτως τίποτα. Μηδέν. Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι του εαυτού μου που λέει ότι θέλω ίσως να γίνω πολιτικός», είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ που έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του δίνοντας μάχες για την ανεξαρτησία του Θιβέτ και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στη συνέντευξη του εξηγεί ότι τους σκοπούς που τον ενδιαφέρουν, προτιμά να τους υπηρετεί ως πολίτης.

«Έτσι δεν χρειάζεται να συμβιβάζομαι με κάτι. Για την πολιτική πρέπει κανείς να συμβιβάζεται με κάποιο τρόπο κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Δεν έχω την υπομονή για κάτι τέτοιο», λέει ο διάσημος σταρ.
Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες έχει παίξει σε πάνω από 50 ταινίες και κίνητρο για όλα αυτά όπως λέει ήταν πάντα η αγάπη.

«Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείς να δουλέψεις είναι αν το εγχείρημα σε αγγίζει κάπως και τότε ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργικότητα. Εγώ το ονομάζω έρωτα. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς, μπορεί να το δεις με τη λογική αλλά αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Είτε το νιώθεις, είτε όχι», επισημαίνει ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Η νέα ταινία του ηθοποιού κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το μήνα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο «μπλόκο» στον Τραμπ: Δικαστήριο απαγόρευσε να μπει το όνομά του στο Κέντρο Κένεντι
Ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι απαιτείται η έγκριση του Κογκρέσου για την τοποθέτηση επιγραφών - Είχε ήδη διατάξει να αφαιρεθεί το όνομα του Αμερικανού προέδρου από την πρόσοψη
FILE - A woman walks outside The John F. Kennedy Memorial Center for the Performing Arts, Feb. 2, 2026 in Washington.
Νέες απειλές του Ομέρ Τσελίκ για Αιγαίο, Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο – Βολές και κατά ΗΠΑ για άρση εμπάργκο στη Λευκωσία
«Η Τουρκία έχει επίγνωση της δύναμής της τόσο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο και στο πεδίο» τονίζει ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν
Ομέρ Τσελίκ