Κόσμος

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δέχτηκε να συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του στη Μόσχα

Να συναντήσει στη Μόσχα τον Βρετανό ομόλογό του Μπεν Γουάλας προκειμένου να συζητήσουν την ουκρανική κρίση δέχτηκε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού όπως έγινε γνωστό σήμερα από μια πηγή του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.

«Ο υπουργός Άμυνας είναι ευτυχής που η Ρωσία αποδέχτηκε την πρόσκληση» να συνομιλήσουν οι δύο υπουργοί, ανέφερε η πηγή αυτή. «Δεδομένου ότι η τελευταία διμερής συνάντηση έγινε στο Λονδίνο το 2013, ο Ρώσος υπουργός Σεργκέι Σοϊγκού πρότεινε να συναντηθούν στη Μόσχα», πρόσθεσε.

Ο Γουάλας επιθυμεί να εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις για τον τερματισμό της ουκρανικής κρίσης και την αποκατάσταση της σταθερότητας, σημείωσε η πηγή αυτή, διευκρινίζοντας ότι είναι σε επαφή με τη ρωσική κυβέρνηση για να διευθετηθούν οι πρακτικές λεπτομέρειες της συνάντησης.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή θα συναντηθεί με τον επικεφαλής των διαπραγματευτών της Χαμάς
Η Χαμάς, επιδιώκει να επεκτείνει τον έλεγχό της στη Γάζα την ώρα που σιγά-σιγά αρχίζουν να παίρνουν μορφή τα αμερικανικά σχέδια για το μέλλον του θύλακα
REUTERS