Κόσμος

Ο Ρούντολφ Τζουλιάνι στο πλευρό του Τραμπ

Ήταν από εκείνους που στήριξαν ένθερμα την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για το Λευκό Οίκο. Και τώρα που κάποιοι… εγκαταλείπουν τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Ρούντολφ Τζουλιάνι επιστρέφει για να τον στηρίξει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι, άλλοτε ομοσπονδιακός εισαγγελέας, θα ενταχθεί στην ομάδα των προσωπικών δικηγόρων του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό ανακοίνωσε την Πέμπτη (19.04.2018) ο Τζέι Σέκουλοου, επίσης δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου.

«Ο Ρούντι είναι σπουδαίος. Είναι φίλος μου πάρα πολύ καιρό και θέλει να επιλυθεί αυτό το θέμα το γρηγορότερο, για το καλό της χώρας», φέρεται να σχολίασε ο Τραμπ όσον αφορά την πρόσληψη του Τζουλιάνι, σύμφωνα με τον Σέκουλοου.

Ο Τζουλιάνι στη… μάχη με τον Μάλερ

Το σχόλιο του Τραμπ προφανώς αναφερόταν στο γεγονός πως ο Τζουλιάνι εντάσσεται στην ομάδα των προσωπικών δικηγόρων του η οποία έχει αναλάβει να χειριστεί για λογαριασμό του προέδρου των ΗΠΑ την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Σύμφωνα με τον Σέκουλοου, πέραν του Τζουλιάνι, σε αυτή την συγκεκριμένη ομάδα προστέθηκαν ακόμη δύο δικηγόροι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Εντάλματα σύλληψης για διαφθορά κατά προσώπων που συνδέονται με το τουριστικό σχέδιο της οικογένειας Τραμπ
Από τους 20 ανθρώπους που καταζητούνται, τέσσερις συνελήφθησαν το Σάββατο (13/6/26), ανακοίνωσε η ειδική εισαγγελία κατά της διαφθοράς, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο τουριστικό σχέδιο του Κούσνερ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
Αλβανία: Διαδηλωτές γκρέμισαν τους φράχτες στο εργοτάξιο στο υπό κατασκευή θέρετρο του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ
Οι Αλβανοί διαμαρτύρονται εδώ και εβδομάδες κατά ενός σχεδιαζόμενου πολυτελούς θέρετρου που υποστηρίζεται από μια εταιρεία που συνδέεται με τον Τζάρεντ Κούσνερ
Protesters who say their land has been taken unjustly, tear down the fence where a tourist resort is to be built by the Adriatic coast, in Rrjoll, near Shkodra, Albania, June 13, 2026. REUTERS/Florion Goga