Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

O serial killer που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην Γαλλία! Ομολόγησε κι άλλο έγκλημα

O serial killer που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην Γαλλία! Ομολόγησε κι άλλο έγκλημα

Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους την αρρωστημένη δράση του Νόρνταλ Λελαντέ, από την Γαλλία. Ο νεαρός εκπαιδευτής σκύλων – στρατιωτών έχει ομολογήσει ότι είναι ο δολοφόνος της 8χρονης «Μαντλίν της Γαλλίας».

Μάλιστα, η αστυνομία πιστεύει ότι ο αδίστακτος δολοφόνος βίασε την 8χρονη και στην συνέχεια την σκότωσε με μαρτυρικό τρόπο. Πριν από λίγες ώρες ομολόγησε ακόμη ένα αποτρόπαιο έγκλημα προκαλώντας σοκ… ενώ οι αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για serial killer και εμπλέκεται σε τουλάχιστον 10 άγρια φονικά!

Ο Νόρνταλ Λελαντέ ομολόγησε την Πέμπτη (29.03.2018) ότι είναι ο δολοφόνος του 24χρονου στρατιωτικού Αρτούρ Νουαγιέ.

Το “φονικό” ωτοστόπ

Ο Νόρνταλ Λελαντέ που είναι bisexual και σύμφωνα με πρώην συντρόφους του είχε διεστραμμένα σεξουαλικά γούστα, φέρεται να πήρε στο αμάξι του τον νεαρό στρατιωτικό, όταν εκείνος έκανε ωτοστόπ.

Αφού τον πήρε με το αμάξι του… διένυσαν κάποια χιλιόμετρα παρέα και στην συνέχεια τα ίχνη του δολοφονημένου Αρτούρ Νουαγιέ εξαφανίστηκαν.

Το βράδυ της εξαφάνισης του 24χρονου, το κινητό του όπως κι αυτό του Λελαντέ, σταμάτησαν να λειτουργούν την ίδια ώρα.

Ο serial killer

Μετά από μήνες ερευνών, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το κρανίο και κάποια οστά του Νουαγιέ σε απόκρημνη περιοχή της Σαβοΐας. Ωστόσο, ο δολοφόνος του παρέμεινε ελεύθερος με τις αρχές να μην μπορούν να λύσουν τον γρίφο της δολοφονίας.

Η δολοφονία της μικρής “Μαντλίν”… έδειξε τον δολοφόνο του στρατιωτικού

Η αστυνομία στις έρευνες της για την εξιχνίαση του φόνου της μικρής Μαελί από τον Λελαντέ, άρχισε να ενδιαφέρεται για την εξαφάνιση κι άλλων νεαρών ατόμων στην περιοχή της Σαβοΐας.

Τότε εντόπισαν ότι μερικές ημέρες μετά την εξαφάνιση του στρατιωτικού, ο Λελαντέ αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους για να εξαφανίσει ένα πτώμα.

Όπως και στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαελί, που οι αρχές υποψιάζονται ότι ο Λελαντέ βίασε και σκότωσε το μικρό παιδί με μαρτυρικό τρόπο, έτσι και στην υπόθεση του στρατιωτικού, ο Λελαντέ έκανε μήνες να ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα του.

Οι αρχές υποψιάζονται πως ο Λελαντέ βίασε τον 24χρονο πριν τον σκοτώσει.

Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=6zp5hU7LbSs

Nordahl Lelandais a avoué avoir tué le caporal Arthur Noyer

Nordahl Lelandais a avoué le meurtre d'Arthur Noyer

Gepostet von 20 Minutes am Freitag, 30. März 2018

Πηγή: www.france24.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις