Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ο Τραμπ είπε ψέματα για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μελάνια

Ο Τραμπ είπε ψέματα για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μελάνια

Ο πρόεδρος της Graff Diamonds έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά τη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μελάνια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ψέματα για έκπτωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων αναφορικά με το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μελάνια. Είχε αγοράσει το δαχτυλίδι 10 καρατίων από το Graff Diamonds για τον αρραβώνα του με τη Μελάνια Τραμπ το 2005.

Ο πρόεδρος της Graff Diamonds άδειασε τον Αμερικανό πρόεδρο και υποστήριξε πως η εκδοχή του στους News York Times ήταν ψέμα. Σε email που έστειλε στις 26 Ιανουαρίου αναφέρει ότι ήταν ευχάριστο που συνεργάστηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Υπογραμμίζει ωστόσο ότι δεν του έγινε ευνοϊκότερη τιμή όταν αγόρασε το δαχτυλίδι αρραβώνων.

“Μόνο ένας ανόητος θα έλεγε “όχι ευχαριστώ θέλω να πληρώσω ένα εκατομμύριο δολάριο παραπάνω για ένα διαμάντι” είχε καυχηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του το 2005. “Δεν πωλούμε αντικείμενα για δημοσιότητα” εξήγησε ο CFO Nicholas Paine στο Forbes.

Τεράστιο διαμάντι στη Μελάνια για τη 10η επέτειο

Αν και ο Nicholas Paine δεν αποκάλυψε την τιμή πώλησης, οι Times έγραφαν πως κόστιζε 1,5 εκατομμύριο δολάρια. “Πλήρωσε άμεσα” ανέφερε πηγή που είχε γνώση της συναλλαγής. Ο Ντόναλντ Τραμπ αγόρασε ένα ακόμα δαχτυλίδι από την Graff Diamonds για τη Μελάνια. Ήταν για τον εορτασμό της 10ης επετείου τους το 2015.

Η Μελάνια Τραμπ πόζαρε με το τεράστιο δαχτυλίδι 25 καρατίων στις επίσημες φωτογραφίες του Λευκού Οίκου. Εκτιμάται πως αξίζει 3 εκατομμύρια δολάρια.

Μελάνια Τραμπ

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις