Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Τραμπ πρόσωπο της χρονιάς; Γλέντι δίχως προηγούμενο στο Twitter!

Ο Τραμπ πρόσωπο της χρονιάς; Γλέντι δίχως προηγούμενο στο Twitter!

Τι το θέλανε; Το περιοδικό Time ανακήρυξε τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, “Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2016” και φυσικά το Twitter ξεσάλωσε!

Όταν ρωτήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με την ανακήρυξη αυτή, δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για εκείνον. Φυσικά, ωστόσο, δεν πρόσεξε το σχόλιο που συνοδεύει το εξώφυλλο του περιοδικού (σ.σ. δεν φημίζεται άλλωστε για την… προσοχή στις λεπτομέρειες): Ότι είναι ο “Πρόεδρος των Διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής”.

Όπως ανακοίνωσε το Time αντίπαλοι του Τραμπ ήταν: η Χίλαρι Κλίντον, ο Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, η Μπιγιονσέ και η αμερικανίδα γυμνάστρια και ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς. Πέρυσι πρόσωπο της χρονιάς είχε ανακηρυχθεί η Ανγκελα Μέρκελ.

Χάρηκε, λοιπόν, ο Πλανητάρχης (σ.σ. εξακολουθούμε να απορούμε το γιατί), αλλά χάρηκαν και οι χρήστες του Twitter, οι οποίο επιστράτευσαν την… τέχνη του photoshop αλλά και “αιχμηρά” σχόλια για την περίσταση.

Δείτε παρακάτω τα 10 καλύτερα

1) Οι… προκάτοχοι

 

2) “Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακηρύχθηκε πρόσωπο της χρονιάς από το Time. Σε άλλα νέα, η Συρία ανακηρύχθηκε ο πιο must προορισμός για να επισκεφθείς το 2017”

 

3) “Μπράβο στον designer που έκανε το “Μ” να μοιάζει με κέρατα διαβόλου. Θα σου στείλουμε πακέτα φροντίδας όταν ο Τραμπ σε στείλει στη φυλακή”

 

4) Το… πορτοκάλι. Ή το πορτοκαλί;

 

5) “Οι σκέψεις και οι προσευχές μας στον υπεύθυνο του Time για το photoshop του “πρόσωπο της χρονιάς” που ΄πέρασε μια διαβολεμένη νύχτα για να κάνει το πρόσωπο του Τραμπ άσπρο”

 

6) Μια εικόνα χίλες λέξεις

 

7) Μία ακόμη εικόνα, χίλιες ακόμη λέξεις

 

8) “Πιάσε τις από το μο@ν#”... Από τη διάσημη -πλέον- ατάκα του

 

9) “Ο Τραμπ δικαιούται να είναι το πρόσωπο της χρονιάς για το 2016 από το Time, γιατί αν αυτή η τραγική χρονιά χρειαζόταν ανθρώπινη εκπροσώπηση, είναι αυτός”

 

10) “Θυμάστε εκείνη τη χρονιά όταν το πρόσωπο της χρονιάς για το 2016 από το Time δεν ήταν άνθρωπος; Λοιπόν, συνέβη ξανά”!

 

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε