Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τραμπ, το “κουνελάκι” του Playboy, ο Μπρους Γουίλις και οι φωτογραφίες της Μελάνια

Ο Τραμπ, το “κουνελάκι” του Playboy, ο Μπρους Γουίλις και οι φωτογραφίες της Μελάνια
video grab / youtube

Νέα στοιχεία για τη φημολογούμενη ερωτική σχέση που διατηρούσε ο Ντόναλντ Τραμπ με το πρώην μοντέλο του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, πριν από 14 χρόνια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρώην φίλη της ΜακΝτούγκαλ, μιλώντας στην DailyMail, ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αιτία χωρισμό τους ήταν ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις, με τον οποίο το μοντέλο απατούσε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κάρι Στίβενς, πρώην φίλη της ΜακΝτούγκαλ, αποκάλυψε επίσης ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και το μοντέλο του Playboy είχαν κάνει σεξ στον Πύργο Trump στο Μανχάταν. Οι δύο τους, όπως ισχυρίζεται στη συνέντευξή της το πρώην μοντέλο, έκαναν σεξ στο κρεβάτι του Τραμπ και της Μελάνια, ενώ ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έδειξε στην ερωμένη του άλμπουμ με φωτογραφίες του ίδιου και της γυναίκας του επαινώντας την ομορφιά της!

Όπως είπε η Κάρι Στίβενς στη DailyMail: “Ρώτησα την Κάρεν “πώς το ανέχτηκες αυτό; Μήπως σε πληρώνει;”. Κι εκείνη απάντησε “όχι”, αλλά μου είπε ότι της είχε υποσχεθεί να της αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν”.

Αντίζηλος του Ντόλαντ Τραμπ ο Μπρους Γουίλις;

“Κι εγώ απάντησα “κάποιοι θα το θεωρούσαν αυτό μια μορφή πληρωμής” (…). Η Κάρεν έχει πει σε συνεντεύξεις ότι ήταν ερωτευμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ήταν έρωτας, αφού την ίδια περίοδο κοιμόταν με τον Μπρους Γουίλις”, πρόσθεσε η Κάρι Στίβενς.

Η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, όπως ισχυρίζεται η Κάρι Στίβενς, θεωρούσε τον Τραμπ “φθηνό” επειδή της είχε τάξει ακριβά δώρα και κοσμήματα, αλλά ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ουδέποτε τήρησε την υπόσχεσή του.

Η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ υποστηρίζει ότι συνδέθηκε ερωτικά με τον Τραμπ τον Ιούνιο του 2006, μετά την πρώτη συνάντησή τους σε πάρτι στην έπαυλη του Playboy στη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι σόου «Celebrity Aprrentice». Σύμφωνα μάλιστα με το πρώην “κουνελάκι” του Playboy η παράνομη σχέση τους κράτησε μέχρι τον Απρίλιο του 2007.

Από την άλλη, η Κάρεν Στίβενς στο νέο της βιβλίο “UNRATED: Revelations of a Rock ‘n’ Roll Centerfold” ισχυρίζεται ότι ο δεσμός αυτός κράτησε πολύ περισσότερο.

«Η φιλία μας με την Κάρεν έληξε τον Ιανουάριο του 2008. Όλο τον προηγούμενο χρόνο δεν ανέφερε τίποτε για χωρισμό της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Βλεπόντουσαν συνέχεια εκείνο το διάστημα», ισχυρίζεται. Τίτλοι τέλους στη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ και της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ «έπεσαν» – όπως αναφέρει η Κάρεν Στίβενς – όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του μοντέλου με τον σταρ του Χόλιγουντ Μπρους Γουίλις από διακοπές τους στην Ευρώπη.

Μάλιστα, η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ φέρεται να διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον πασίγνωστο ηθοποιό, μέχρι που την παράτησε.

“Σταμάτησε να της μιλά και ήταν συντετριμμένη. Δεν είχαν μαλώσει και θεωρούσε ότι δεν υπήρχε λόγος να την αφήσει σύξυλη. Ξέρω όμως ότι ο Μπρους είχε σοβαρές προθέσεις για την Κάρεν, σκόπευε να της ζητήσει να συγκατοικήσουν και ξαφνικά της έστειλε πίσω με βοηθό του τα πράγματά της και σταμάτησε να της μιλάει”, λέει η Στίβενς.

Η ίδια κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί, όπως αναφέρει στη DailyMail. “Εγώ ήμουν που της είπα: “μόλις επέστρεψες από την Ιταλία, τα νέα είναι σε όλες τις εφημερίδες”. Ο Μπρους την είχε πάρει μαζί του σε κρουαζιέρα με γιοτ στην Ιταλία. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Ντόναλντ, δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι έμαθε τι συνέβαινε και την παράτησε. Ο εγωισμός του επικράτησε” ισχυρίζεται η Στίβενς.

“Τα μάτια της Κάρεν γέμισαν δάκρυα, όταν της είπα τη γνώμη μου. Κατάλαβε ότι και οι δύο άνδρες δεν ήθελαν πια να είναι μαζί της. Ο Μπρους ουδέποτε της εξήγησε τι συνέβη, αλλά εγώ πιστεύω ότι ανακάλυψε τη σχέση της με τον Ντόναλντ και έτσι έβαλε τέλος στον δεσμό τους κι εκείνος” προσθέτει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις