Site icon NewsIT

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έκανε

30.06.2021 | 13:34
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έκανε

Russian President Vladimir Putin speaks during an annual nationwide televised phone-in show in Moscow, Russia June 30, 2021. Sputnik/Sergei Savostyanov/Pool via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.

Δεν ήταν και… δύσκολο να το μαντέψει κανείς, το ποιο εμβόλιο έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αλλά το είπε και ο ίδιος δημόσια.

Παλιότερα (όχι πολύ) ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε αρνηθεί να αποκαλύψει ποιο εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε. Αλλά μάλλον άλλαξε γνώμη και σήμερα (30.06.2021) αποκάλυψε ότι έκανε (φυσικά) το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V.

Ο 68χρονος Πούτιν έλαβε δύο δόσεις εμβολίων έναντι της COVID-19, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, όπως έχει ανακοινώσει το Κρεμλίνο. Ποτέ κανείς δεν είχε βίντεο από τον εμβολιασμό του…

Ο Πούτιν αντιτάχθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό έναντι της Covid-19 σε εθνικό επίπεδο.

«Δεν υποστηρίζω την υποχρέωση εμβολιασμού», δήλωσε στη ετήσια εκδήλωση στην οποία απαντά σε ερωτήσεις πολιτών και η οποία μεταδίδεται από την τηλεόραση. Ο Πούτιν τόνισε, ωστόσο, πως για να αποφευχθεί ένα αυστηρό lockdown «ορισμένες περιοχές εισάγουν την εμβολιαστική υποχρέωση για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version