Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

O Wagner μιλά για τον θάνατο της Natalie Wood

O Wagner μιλά για τον θάνατο της Natalie Wood

Ενώ ο θάνατος της Natalie Wood πριν από 35 χρόνια αποδόθηκε σε ατύχημα, οι υποψίες δεν σταμάτησαν να βαραίνουν τον σύζυγό της Robert Wagner.

Ο διάσημος ηθοποιός λύνει τη σιωπή του για τον μυστηριώδη πνιγμό της ηθοποιού Natalie Wood στο νέο του βιβλίο “I Loved Her in the Movies: Memories of Hollywood’s Legendary Actresses”. “Από τότε που πέθανε η Natalie, πίστευα ότι η ζωή μου τέλειωσε. Ευτυχώς είχα τη βοήθεια πολλών σπουδαίων ανθρώπων που την αγαπούσαν και με αγαπούσαν”. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Fred Astaire, ο Cary Grant, η Gene Kelly, η Delphine Mann, ο David Niven και τα παιδιά τους τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει την ξαφνική απώλεια.

Όπως αποκαλύπτει, ο Robert Wagner στράφηκε στον ψυχίατρο John Lindon για να καταφέρει να ξεπεράσει τον χαμό της συζύγου του Natalie Wood. Δείχνοντάς του τη φωτογραφία μιας καρδιάς, ο John Lindon του έδειξε πως ένα τμήμα έχει φύγει, ενώ το άλλο που έχει απομείνει είναι αρκετό για να ζήσει. “Θα πρέπει να είναι αρκετό για τα κορίτσια σου και εσένα”.

Με την επιστροφή του στη σειρά μυστηρίου Hart to Hart, ο Wagner παραδέχεται ότι ήταν αγχωμένος. Η συμπρωταγωνίστριά του Stefanie Powers όμως τον βοήθησε πολύ να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του μπροστά στις κάμερες. “Θα είσαι μια χαρά” του είπε χαρακτηριστικά ενώ τον συνόδευσε στο σετ. Ο Robert Wagner προχώρησε τη ζωή του με τη συμπρωταγωνίστριά του Jill St. John 6 με 8 μήνες μετά τον πνιγμό της Natalie Wood. “Της χρωστάω τα πάντα”.

Η Natalie Wood εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στο σκάφος με τον άντρα της Robert Wagner και τον φίλο τους Christopher Walken στο Santa Catalina Island στις 28 Νοεμβρίου 1981. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε σε απόσταση ενός μιλίου από το σκάφος το επόμενο πρωινό. Ήταν μόλις 43 ετών.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, το πτώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες και είχε 0,14% αλκοόλ στο αίμα της. Αν και η αιτία του θανάτου της είχε αρχικά αποδοθεί σε τυχαίο πνιγμό, τελικά άλλαξε το 2011 όταν άνοιξε εκ νέου η υπόθεση σε “πνιγμό και άλλους απροσδιόριστους παράγοντες. Η αδερφή της Lana και πολλοί άλλοι κατηγόρησαν τον Wagner για τον θάνατό της, αλλά ο διάσημος ηθοποιός αρνιόταν πάντα κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

Πηγή: Radaronline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε