Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο χαμογελαστός Τζορτζ, η “μικρή Ελισάβετ” Σάρλοτ και ο χαζοπαππούς Κάρολος [pics]

Κάρολος
Φωτογραφία twitter @ClarenceHouse

Η “δυναστεία” της… Ουαλίας! Ο πρίγκιπας Κάρολος ποζάρει με όλα τα εγγόνια του (και το αγέννητο) στο επίσημο πορτρέτο του για τα 70α γενέθλιά του.

Χαμογελαστός δίπλα στη γυναίκα της ζωής του, με τρία εγγόνια του και το ένα που… έρχεται, ο πρίγκιπας Κάρολος γιορτάζει τα 70α γενέθλιά του. Το Clarence House, η επίσημη κατοικία του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, έδωσε στη δημοσιότητα τις δυο φωτογραφίες.

Ο πρίγκιας Κάρολος καθισμένος σε ένα παγκάκι, με τον μεγάλο του εγγονό Τζορτζ στα γόνατά του, χαμογελαστό να κλέβει ξανά τις εντυπώσεις. Δίπλα του, η γυναίκα της ζωής του, η Καμίλα, για χάρη της οποίας χώρισε (και προκάλεσε… σεισμό) τη μητέρα των γιών του, Νταϊάνα.

Δίπλα στη Δούκισσα της Κορνουάλης η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, που όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην προγιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ.

Και πίσω τους, όρθιοι, η Κέιτ Μίντλετον με τον νεογέννητο πρίγκιπα Λούις στην αγκαλιά της, δίπλα της ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο αδερφός του Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, έγκυος στο τέταρτο εγγόνι του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου.

Η φωτογραφία της… δυναστείας της Ουαλίας τραβήχτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στους κήπους του Clarence House από τον φωτογράφο Chris Jackson.

Είναι σαφές από τα πορτρέτα πως ο Κάρολος θέλει, με αφορμή τα 70α γενέθλια του, να δείξει μια άλλη εικόνα του: του πατέρα και κυρίως του παππού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις