Κόσμος

Ο Χάντερ Μπάιντεν σνίφαρε κοκαΐνη μπροστά σε όλο το έθνος την 4η Ιουλίου; Σάλος από τα βίντεο

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των social media είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικό για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γιος του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τον Χάντερ Μπάιντεν.

Το βράδυ της εθνικής επετείου για την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, σύσσωμη η οικογένεια Μπάιντεν βρέθηκε στο Λευκό Οίκο προκειμένου να συμμετέχει στους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Πολλοί μελετώντας τα βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media παρατήρησαν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν με το πολυτάραχο παρελθόν δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά.

Έπιανε συνεχώς το πρόσωπό του, είχε έντονη εφίδρωση και κάποια στιγμή όπως κινήθηκε πίσω από την Τζιλ Μπάιντεν κάποιοι είπαν ότι σνίφαρε κοκαΐνη!

 

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ακράδαντα ότι η κοκαΐνη που βρέθηκε σε τουαλέτες του Λευκού Οίκου ανήκε στον γιο του Αμερικανού προέδρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χίλαρι Κλίντον κατά Ντόναλντ Τραμπ από το Μόναχο: «Ντροπιαστική η στάση για την Ουκρανία, πρόδωσε τη Δύση»
«Νομίζω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουν ο Πούτιν και ο Τραμπ να κερδοσκοπήσουν πάνω στη δυστυχία και τον θάνατο του ουκρανικού λαού είναι ένα ιστορικό λάθος»
Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον
Κιμ Τζου Ε: Νέα εμφάνιση της κόρης – διαδόχου του Κιμ Γιονγκ Ουν σε εγκαίνια κατοικιών για τις οικογένειες στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη Ρωσία
Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το πρακτορείο δείχνουν τον Βορειοκορεάτη ηγέτη να επισκέπτεται τις νέες κατοικίες, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Τζου Ε
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του και διάδοχό του