Κόσμος

Ο Χιου Τζάκμαν μιλά για τη φίλη του Ιβάνκα Τραμπ

Όταν η λίστα των καλεσμένων στο πάρτι για τα 50α του γενέθλια προκάλεσε απορίες, ο Χιου Τζάκμαν έσπευσε να υπερασπιστεί τη φιλία του με την Ιβάνκα Τραμπ και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Γνωρίζω αυτά τα παιδιά εδώ και 15 χρόνια και δεν μιλάμε για πολιτικά σε πάρτι γενεθλίων” εξήγησε ο ηθοποιός στο Variety λίγο μετά το πάρτι του.

Ο πρωταγωνιστής του “Front Runner” υποστήριξε δημόσια τη Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, όμως, ως ξένος υπήκοος δεν ψήφισε στις εκλογές: “Είμαι Αυστραλός, οπότε δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά αν μπορείτε, θα πρέπει να ψηφίσετε”.

«Πιστοί μου φίλοι…»

Τώρα, σε συνέντευξή του στον Χάουαρντ Στερν, ο Τζάκμαν εξήγησε επίσης γιατί παραμένει φίλος με το αμφιλεγόμενο πολιτικό ζευγάρι, την κόρη και τον γαμπρό του νυν προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι είναι επίσης επίσημοι σύμβουλοι του.

“Είναι σπουδαίοι φίλοι. Είναι απίστευτα πιστοί” τόνισε. “Είμαστε υπέροχοι φίλοι και θέλω να πω στους ανθρώπους… Αν είστε φίλοι 15 χρόνια με κάποιους και ο μπαμπάς τους γίνεται πρόεδρος, τους παρατάτε; Πραγματικά;”

“Εκτιμώ την αφοσίωση. Είναι απίστευτα πιστοί σε μένα” πρόσθεσε. “Είναι καλοί άνθρωποι και δεν μου αρέσει να σκέφτομαι ότι σε ηλικία 50 ετών δεν μπορώ να πω στους ανθρώπους ότι είναι φίλοι μου και δεν θα τους εγκαταλείψω”.

“Ακόμα κι αν διαφωνώ με κάποια πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι – όλοι μας έχουμε φίλους με τους οποίους διαφωνούμε για πράγματα που κάνουν” τόνισε.

Πολλοί θαυμαστές του πρωταγωνιστή του “Wolverine” φαίνεται πως δεν συμφώνησαν με την επιλογή φίλων του. Μετά την είδηση ότι το ζευγάρι ήταν στο πάρτι του Τζάκμαν, νωρίτερα αυτό τον μήνα και τις φωτογραφίες του Χιου Τζάκμαν και της συζύγου του Ντέμπορα Λι Φάρνες με την Ιβάνκα Τραμπ οι θαυμαστές πλημμύρισαν το Twitter με τη δυσαρέσκεια τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πάγωσαν» οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν μετά τις ακυρώσεις των ταξιδιών Βανς και Ιρανών αξιωματούχων
Η Ελβετία επιβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν σήμερα οι συνομιλίες - Ο Βανς επιτέθηκε στο Ισραήλ λέγοντας ότι ο Τραμπ είναι ο μόνος αρχηγός κράτους σε ολόκληρο τον κόσμο που τρέφει συμπάθεια προς το έθνος του Ισραήλ
Ο Aμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς
Ντόναλντ Τραμπ: «Παράδοση άνευ όρων» η συμφωνία με το Ιράν – Δεν υπάρχουν όρια στη δύναμή μου
Ο Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τη διαχείριση του πολέμου με το Ιράν, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε αποτελεί αποτέλεσμα αμερικανικής στρατιωτικής ισχύος και διπλωματικής πίεσης
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν αλλάζει τα δεδομένα στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν κερδίζει έδαφος, οι αντίπαλοί του ανησυχούν
Για τους αντιπάλους της Τεχεράνης μοιάζει περισσότερο με την «κατάρα του αιώνα» - «Πήγαμε να ανατρέψουμε το καθεστώς και καταλήξαμε με την Ουάσιγκτον να παρέχει ουσιαστικά νομιμότητα» τονίζει Ισραηλινός αναλυτής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
Ομάν: «διπρόσωπο ή ουδέτερο»; – Πώς η «Ελβετία της Μέσης Ανατολής» προκάλεσε την οργή του Τραμπ και «γλίτωσε» από το Ιράν
Ο ουδέτερος τόνος είχε το κόστος του για τη Μουσκάτ - Οι ΗΠΑ απαίτησαν υποστήριξη από τους συμμάχους τους στον Κόλπο, οι οποίοι δέχονταν σφοδρές επιθέσεις από το Ιράν, με το Ομάν να είναι η λιγότερο πληγείσα χώρα
Ντόναλντ Τραμπ
Η Ρωσία υπόσχεται «σκληρά» αντίποινα για τον βομβαρδισμό διυλιστηρίου – «Αν καεί η Ουκρανία, θα καεί και η Μόσχα» λέει ο Ζελένσκι
Δεν είναι σίγουρο πώς θα αντιδράσει η Ρωσία, αλλά οι δυνάμεις της έχουν βομβαρδίσει συχνά πολιτικούς στόχους σε πόλεις της Ουκρανίας με βαλλιστικούς πυραύλους και drones από την αρχή του πολέμου
Μόσχα