Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε 79χρονο παπαράτσι στη Ρώμη

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε 79χρονο παπαράτσι στη Ρώμη

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε σήμερα Τρίτη (21.5.24) στη Ρώμη τον Ρίνο Μπαριλάρι, ο οποίος είναι γνωστός στην Ιταλία ως ο «τελευταίος των παπαράτσι».

Όλα εκτυλίχθηκαν σε καφέ-μπαρ της Βία Βένετο, της οδού της «γλυκιάς ζωής» της γνωστής δεκαετίας του 1960. Σύμφωνα με τον καταξιωμένο 79χρονο Ιταλό φωτογράφο, «ο Γάλλος αστέρας του κινηματογράφου ήταν καθισμένος σε εξωτερικό τραπέζι του καφέ, με μια πανέμορφη σύνοδο και άλλους φίλους».

Ο Μπαριλάρι κρύφτηκε και κατάφερε να τους φωτογραφήσει, αλλά όταν βγήκαν από το μαγαζί, «η κοπέλα τον προπηλάκισε και ο Ντεπαρντιέ του έδωσε τρεις γροθιές». «Πονάει το κεφάλι μου, δεν είμαι, ξέρετε, δεκαπέντε χρονών, πλέον είμαι σχεδόν ογδόντα», πρόσθεσε.

Ο Ιταλός θρυλικός «παπαράτσο» μετέβη σε υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Αιώνιας Πόλης για να εξακριβώσει αν του προκλήθηκε κάταγμα και έκανε γνωστό ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά του ηθοποιού.

Τα ιταλικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι «έστω και για μια μόνο ημέρα επέστρεψαν το κλίμα και οι χρυσές αναμνήσεις της Ρώμης, πρωτεύουσας του διεθνούς κινηματογράφου».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις