Κόσμος

Οι Guns N’ Roses πωλούν T-shirts «Live N’ Let Die With COVID 45» για καλό σκοπό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόσφατα, η μεγάλη επιτυχία των Guns N ‘Roses «Live N’ Let Die» αντηχούσε, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ περιόδευε σε ένα εργοστάσιο στην Αριζόνα που παράγει μάσκες προσώπου πολλαπλών χρήσεων N95 για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Λίγο αργότερα, ο υπουργός Οικονομικών, Στιβ Μανούσιν και ο αρχηγός του hard rock συγκροτήματος Axl Rose «κονταροχτυπήθηκαν» στο Twitter.

Τώρα, οι Guns N ‘Roses -που διασκεύασαν το τραγούδι των Wings το 1991 για άλμπουμ τους «Use Your Illusion I»- πωλούν T-shirt που αναγράφουν με κεφαλαία γράμματα «Live N’ Let Die With COVID 45»

Το t-shirt είναι η απάντηση της μπάντας στην άρνηση του Ντόλαντ Τραμπ να φορά προστατευτικές μάσκες προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, ακόμη και όταν επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Honeywell την περασμένη εβδομάδα που κατασκευάζει εξοπλισμό ασφαλείας N-95.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι εργαζόμενοι επέλεξαν το «Live N’ Let Die» των Guns N’ Roses για να ακούγεται από τα ηχεία του εργοστασίου και να καλύψει την ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ.

Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τη μπάντα που τώρα διαθέτει τα t-shirts προς πώληση με τα έσοδα να δωρίζονται στη Musicares, η οποία «παρέχει ένα δίχτυ ασφαλείας έκτακτης βοήθειας σε μουσικούς σε περιόδους ανάγκης».

Το t-shirt που εμπνεύστηκε το hard rock συγκρότημα με έδρα το Λος Άντζελες, τιμά με αστείο τρόπο το περιστατικό που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Με αφορμή την παρουσίαση των t-shirts στο Twitter, πολλοί θαυμαστές φάνηκαν να μην εντυπωσιάστηκαν με το εγχείρημα της μπάντας, εκφράζοντας την αποδοκιμασία τους και κατηγορώντας τους GNR ότι χρησιμοποιούν τον κορονοϊό για να αποκομίσουν κέρδη. Προφανώς δεν κατάλαβαν ότι το 100% των εσόδων θα διατεθεί στη Musicares, οργάνωση της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Κάποιοι άλλοι θαυμαστές ήταν πιο υποστηρικτικοί και εξέφρασαν ενθουσιασμό για τα t-shirts.

«Σεβασμό στο συγκρότημα που έχει τη λογική, την κοινή λογική και την ανδρεία να φωνάζει τι θανατηφόρος εφιάλτης είναι η κυβέρνηση Τραμπ» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Financial Times: Χάκερς απαιτούν από τη Revolut 3 εκατ. δολάρια για να μην πουλήσουν προσωπικά δεδομένα πελατών της
Οι χάκερς χρησιμοποίησαν έναν παραβιασμένο λογαριασμό email της ιταλικής κυβέρνησης, καθώς εμφανίστηκαν ως κρατικοί αξιωματούχοι που ζητούσαν πρόσβαση σε στοιχεία πελατών
Revolut
«Σαν στρατόπεδο» σχολείο στη Βρετανία: 25 αποβολές από την πρώτη εβδομάδα – «Έκλειναν δυνατά το φερμουάρ της τσάντας»
Γονείς καταγγέλλουν υπερβολικά αυστηρή πειθαρχία - Ο διευθυντής υπερασπίζεται τις αποβολές και κάνει λόγο για «διατάραξη της λειτουργίας του σχολείου»
Σχολείο στη Βρετανία
Το σκοτεινό δίκτυο του Φερνάντο Σεριμέδο στη Λατινική Αμερική - Από την κατηγορία για απόπειρα γυναικοκτονίας σε διαφθορά κυβερνήσεων και μποτ
Μια δικηγόρος βαριά τραυματισμένη από σφαίρες - Μια φάρμα bots - Διασυνδέσεις ως τα πιο υψηλά κλιμάκια της εξουσίας σε διάφορες χώρες
Ο Φερνάντο Σεριμέδο