Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι άγραφοι νόμοι της φυλακής σε μια σκληρή φωτογραφία

φυλακή

Σοκάρει η εικόνα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ από τη “σκληρή δικαιοσύνη” μεταξύ κρατουμένων στη φυλακή. Βασανιστήρια σε κρατούμενο που προκάλεσε εγκεφαλικές βλάβες στην κόρη του.

Μόλις οι συγκρατούμενοί του έμαθαν τι είχε κάνει με τη γυναίκα του στο μωρό τους αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν σκληρά στη φυλακή. Ξυλοκοπήθηκε άγρια, με τους συγκρατούμενούς του να ανεβάζουν φωτογραφία στο ίντερνετ.

Στη σοκαριστική φωτογραφία φαίνεται με ματωμένο πρόσωπο και κάποιον να τραβά ένα καλώδιο που είναι περασμένο στον λαιμό του. Από τη λεζάντα στην ανατριχιαστική φωτογραφία προκύπτει ότι το περιστατικό έγινε στη φυλακή Lindholme κοντά στο Doncaster.

Ο κακοποιός είχε πει στους συγκρατούμενούς του ότι βρέθηκε στη φυλακή για διάρρηξη. Ερεύνησαν όμως το ιστορικό του στο ίντερνετ. “Ο τύπος που προκάλεσε εγκεφαλικές βλάβες στο μωρό του προσπάθησε να μας πει ότι ήταν μέσα για διάρρηξη. LOL δεν σκέφτηκε ότι υπάρχει ίντερνετ στη φυλακή και το google δεν λέει ψέματα”. Αυτό ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία.

φυλακή

Φυλακή για τα βασανιστήρια στην κόρη του

Ο άντρας που τιμωρήθηκε σκληρά σύμφωνα με τους άγραφους νόμους της φυλακής και η σύζυγός του καταδικάστηκαν τον περασμένο χρόνο. Είχαν προκαλέσει καταστροφικά εγκεφαλικά τραύματα στο κοριτσάκι τους. Προσπάθησαν να εξαπατήσουν γιατρούς, νοσοκόμες και αστυνομικούς.

Το ζευγάρι διαπιστώθηκε ότι κακομεταχειρίστηκε ή παραμέλησε το κοριτσάκι με αποτέλεσμα τις εγκεφαλικές του βλάβες. Για να καλύψουν την έκταση των τραυμάτων της αρχικά κρύβονταν πίσω από τη σιωπή και στη συνέχεια άρχισαν τα ψέματα και την παραπληροφόρηση.

Όταν τελικά μετέφεραν το μωράκι τους στο νοσοκομείο, οι γιατροί εντόπισαν σωρεία τραυμάτων που καθιστούσαν αδύνατο και το να σταθεί ή να περπατήσει. Είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Η χτυπήθηκε σε σκληρή επιφάνεια ή με σκληρό αντικείμενο. Το παιδί υποφέρει από σοβαρές αναπηρίες και είναι απίθανο να έχει ανεξάρτητη ζωή.

Ο δικαστής ανέφερε πως το ζευγάρι δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. “Δεν θα περάσει μια μέρα στη ζωή αυτού του παιδιού που δεν θα πρέπει να αντέξει το βάρος της συμπεριφοράς σας”.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις