Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι δύο ανακοινώσεις Χάρι και Μέγκαν ενώ ο Γουίλιαμ μιλούσε στην εκδήλωση για την Νταϊάνα

Οι δύο ανακοινώσεις Χάρι και Μέγκαν ενώ ο Γουίλιαμ μιλούσε στην εκδήλωση για την Νταϊάνα

Όχι μία αλλά δύο ανακοινώσεις έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ την ώρα που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλούσε στα βραβεία του Diana Legacy στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου.

Λίγα λεπτά προτού ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου εμφανιστεί στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου για να παραστεί στα βραβεία του Diana Legacy, η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε μέσω Instagram το νέο της lifestyle brand με την επωνυμία American Riviera Orchard και στη συνέχεια το λαμπερό ζευγάρι Μέγκαν και πρίγκιπας Χάρι έκαναν δεύτερη ανακοίνωση η οποία αφορούσε τα βραβεία που δίνει το ίδρυμά τους Archewell!

Συγκεκριμένα οι Σάσεξ αποκάλυψαν τους νικητές του βραβείου ψηφιακών πολιτικών δικαιωμάτων του Ιδρύματος NAACP Archewell, αξίας 100.000 δολαρίων, ενώ ο Γουίλιαμ μιλούσε ακόμα και μοίραζε βραβεία στους νικητές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε στα βραβεία Diana Legacy στο Μουσείο Επιστημών στο Λονδίνο, το βράδυ της Πέμπτης (14.03.2024) ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έκανε την εμφάνισή του μέσω βίντεο από το σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Ο Γουίλιαμ ανέβηκε στη σκηνή με το τραγούδι των AC/DC Thundertrack, πως όπως είπε στο κοινό είναι το τραγούδι του γιου του, πρίγκιπα Γεώργιου.

Η ενέργεια του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ να επισκιάσουν την εμφάνιση του μέλλοντα βασιλιά σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα σχολιάστηκε αρνητικά από τον βρετανικό Τύπο και τους βασιλικούς συντάκτες. «Οι Σάσεξ κατά την άποψή μου δεν κάνουν τίποτα τυχαία».

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για σπάνια «κοινή» εμφάνιση των δύο αδελφών, έστω κι αν ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από την πολυτελή έπαυλή του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Όμως, όπως φαίνεται, οι σχέσεις τους είναι τόσο ψυχρές που ο Χάρι εμφανίστηκε στην εκδήλωση με βιντεοκλήση όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε στο μεταξύ αποχωρήσει.

Στην ομιλία του ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ, που πήγε χωρίς την Κέιτ στην εκδήλωση μιας και αναρρώνει μετά την επέμβαση που έκανε στην κοιλιά, δήλωσε πως, αν ζούσε η μητέρα του θα αισθανόταν τιμή για μια φιλανθρωπική οργάνωση που φέρει το όνομά της και δίνει έμπνευση σε νέους ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης.

«Η οργάνωση ιδρύθηκε για να στηρίξει την πεποίθηση της μητέρας μου πως οι νέοι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρίγκιπας της Ουαλίας βράβευσε 20 νέους ανθρώπους που ξεχώρισαν με το έργο τους σε διαφορετικούς τομείς.

Αργότερα κι όταν πια ο Γουίλιαμ είχε φύγει από την αίθουσα, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση.

«Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι εκεί, ήθελα πολύ να είμαι μαζί σας. Τόσα πολλά στο μέλλον εξαρτώνται από εσάς… Η μητέρα μου θα ήταν απίστευτα υπερήφανη για όλη τη δουλειά που έχετε κάνει, είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για εσάς και σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε», είπε απευθυνόμενος στους νέους που βραβεύτηκαν.

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις