Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι επιχειρηματίες αποκτούν… φωνή με αυτή την εφαρμογή!

εφαρμογή
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Μια εφαρμογή για “έξυπνα” κινητά, που έχει στόχο την ανάδειξη των επιχειρηματικών θέσεων, κάνει… θραύση στην Ρουμανία.

Μία εφαρμογή για “έξυπνα” κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές, διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα Android και iOS, εγκαινίασε το Εθνικό Συμβούλιο Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Ρουμανία (CNIPMMR) για να φθάνει η “φωνή” των επιχειρηματιών στους αρμόδιους φορείς που επεξεργάζονται νομοθετικές πρωτοβουλίες για το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Θραύση στην Ρουμανία η εφαρμογή!

Οι επιχειρηματίες θέλουν οι φορείς που επεξεργάζονται νομοσχέδια σε σχέση με τον δικό τους κλάδο, να τους ακούνε και να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα όσα έχουν να πουν, επισήμανε ο επικεφαλής του CNIPMMR, Florin Jianou. Γι’ αυτό το λόγο, η εφαρμογή “Test IMM” θα δώσει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες να ακουστούν.

Σύντομα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την CNIPMMR, θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης όλων των επιχειρηματιών για να γνωρίσουν την εφαρμογή και μέσω αυτής να εκφράσουν τη γνώμη τους. Στη συνέχεια οι αρχές (η CNIPMMR και τα συναρμόδια υπουργεία) θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που αναρτούν οι επιχειρηματίες στην εφαρμογή.

Ουσιαστικά – σύμφωνα με την CNIPMMR – οι επιχειρηματίες βρίσκονται μ’ αυτό τον τρόπο ένα “κλικ” μακριά από αυτούς που επεξεργάζονται σχέδια πολιτικών που αφορούν τον κλάδο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις