Site icon NewsIT

Οι Hacker υποστηρίζουν την Αίγυπτο!

07.02.2011 | 08:03
Οι Hacker υποστηρίζουν την Αίγυπτο!

Η μυστική ομάδα Hacker “Anonymous” φαίνεται πως πλέον έχει στρέψει την προσοχή της προς τα sites της Αιγυπτιακής κυβέρνησης.

Μετά την αποκατάσταση του Internet στην Αίγυπτο, η ομάδα “Anonymous” ξεκίνησε επίθεση κατά του site του υπουργείου εσωτερικών της Αιγύπτου.

Η ομάδα έγραψε στο Twitter το μήνυμα, “#Αίγυπτος καλώς ήρθες πίσω στο Internet. Εκτός από το http://www.moiegypt.gov.eg — εσύ θα μείνεις εκτός”.

Ενώ στη συνέχεια έγραψε “Το Internet έχει επανέλθει. Το site του Mubarak γιατί όχι; Γιατί δεν συγχωρούμε, Γιατί δεν ξεχνάμε. Αιγύπτιοι κουράγιο, είμαστε μαζί σας”.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας, στους New York Times η επίθεση είναι μέρος μιας μεγαλύτερης καμπάνιας για την υποστήριξη αντικυβερνητικών διαμαρτυριών.

Η ίδια ομάδα ευθύνεται για την “πτώση” των sites της κυβέρνησης της Τυνησίας, καθώς και του τοπικού χρηματιστήριου ενώ τον προηγούμενο μήνα η Βρετανική αστυνομία είχε συλλάβει είχε συλλάβει 5 άνδρες με αφορμή τις επιθέσεις που έγιναν στα sites των Visa, MasterCard, Amazon και Paypal μετά τη διακοπή τους από το site WikiLeaks τον περασμένο Νοέμβρη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version