Κόσμος

Οι μαθητές παίρνουν μάτι τους γυμνούς γείτονες!

Έκοψαν τα δέντρα του σχολείου και έτσι οι μαθητές βλέπουν τους γείτονες γυμνούς να κάνουν μπάνιο και να κολυμπούν στην πισίνα τους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ένα ζευγάρι περήφανων γυμνιστών προκαλούν πονοκέφαλο στο δημοτικό σχολείο Manly Vale στην Αυστραλία.
 
Αιτία η απόφαση του σχολείου να κόψει δέντρα στο προαύλιο, κάτι που επιτρέπει στα παιδιά να παρακολουθούν τους ιδιοκτήτες να κάνουν μπάνιο γυμνοί!
 
Η Anya Petrovic προσπαθώντας να τους σταματήσει, μοίρασε από την αυλή της που συνορεύει με το σχολείο φυλλάδια στα παιδιά, που την απεικόνιζαν γυμνή! Όπως ήταν φυσικό δάσκαλοι και γονείς αντέδρασαν με οργή.
 
Στα φυλλάδια, που η κα Petrovic, άφησε και σε αυτοκίνητα, ήταν καλυμμένο με μαύρο τετράγωνο το κάτω μέρος του σώματός της.

“Είναι γελοίο και εξοργιστικό να δίνει τέτοια φυλλάδια στα παιδιά. Το κάτω μέρος ήταν καλυμμένο, αλλά πάνω ήταν όλα ορατά” δήλωσε μια μητέρα, που παραπονέθηκε ότι το παιδί της άρχισε να της κάνει ερωτήσεις αφού είδε το φυλλάδιο.
 
Ο σύζυγος της γυμνίστριας Misaj Tomic δήλωσε στη Sunday Telegraph, ότι επρόκειτο για μια πράξη διαμαρτυρίας, καθώς το σχολείο έκοψε δέντρα (και σκοπεύει να κόψει και άλλα) στο προαύλιο, στερώντας από το ζευγάρι την ιδιωτική του ζωή.
 
Σύμφωνα με τον κ. Tomic, τα φυλλάδια ήταν ένας τρόπος, να ζητήσουν να αντικατασταθούν τα δέντρα που κόπηκαν ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να δουν τους ίδιους και τους φίλους τους να κάνουν μπάνιο γυμνοί στην πισίνα.
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποιοι μπορεί να διαδεχθούν τον Κιρ Στάρμερ: Τα επικρατέστερα ονόματα για την ηγεσία των Εργατικών στη Βρετανία
Υπό πίεση ο Βρετανός πρωθυπουργός να παραιτηθεί μετά τη συντριβή στις τοπικές εκλογές - «Δεν παραιτούμαι», είπε ο Στάρμερ στο υπουργικό συμβούλιο - Παραιτήθηκαν δύο υφυπουργοί του
Keir Starmer, Angela Rayner, Andy Burnham
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Με την πλάτη στον τοίχο ο Κιρ Στάρμερ – «Περισσότερη αστάθεια δεν είναι προς το συμφέρον της Βρετανίας» λέει ο υπουργός Άμυνας
Ενδεικτικό του αρνητικού κλίματος είναι ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός αρνήθηκε να συνομιλήσει κατ' ιδίαν με υπουργούς του μετά το υπουργικό συμβούλιο
Ο Κιρ Στάρμερ
«Ενδέχεται να εμφανιστούν και άλλα κρούσματα χανταϊού τις επόμενες εβδομάδες», λέει ο ΠΟΥ
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι βρισκόμαστε στην έναρξη μιας μεγαλύτερης επιδημίας, αλλά φυσικά η κατάσταση μπορεί να αλλάξει» ανέφερε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους
Επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου επιβιβάζεται σε αεροπλάνο