Κόσμος

Οι OLED τσάντες του Louis Vuitton!

Είναι το μέλλον της μόδας στην τσάντα; Ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton παρουσίασε, προσφάτως, μια σειρά από τσάντες με ενσωματωμένες εύκαμπτες οθόνες OLED. Τις σχεδίασε ο διευθυντής δημιουργικού Νικολά Γκεσκιέρ και ο οίκος αναφέρεται σε αυτές, προς το παρόν, ως τον πιο καινοτόμο “καμβά” του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο πρωτότυπα αυτής της καινούργιου τύπου τσάντας “βάδισαν”, στην παρουσίαση της κολεξιόν Cruise 2020 του Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου, αυτά τα επιστημονικής φαντασίας αξεσουάρ έχουν ως στόχο να θολώσουν τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο έξυπνο κινητό και την τσάντα.

Ανοίγματα στον καμβά του Malletier (με το σήμα κατατεθέν LV, σε καφέ και κρεμ χρώμα) αφήνουν χώρο για τις OLED οθόνες, οι οποίες έχουν ανάλυση 1.920×1.440 και προβάλλουν βίντεο με όψεις της πόλης καθώς και ένα demo μηχανής αναζήτησης στο Ίντερντετ.

Από τον οίκο ειδών πολυτελείας είπαν στο “engadget” ότι τα πρωτότυπα αυτά “είναι η βάση για την επανεξέταση του ψηφιακού καμβά του μέλλοντος” και πρόσθεσαν ότι ο γαλλικός οίκος «αναζητά, πάντα, τη μίξη του savoir – faire και της καινοτομίας”.

Στο λογαριασμό στο Instagram, @dlouisvdotcom, γράφτηκε ότι η οθόνη είναι οθόνη αφής και εμφανίζεται και στο πίσω και στο μπρος μέρος της τσάντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ευρώπη στους δρόμους: Σκηνές χάους και επεισόδια σε Γαλλία, Βέλγιο, Αλβανία και Ιταλία
Κύματα οργής για το υψηλό κόστος ζωής, τη λιτότητα και τη διαφθορά συγκλονίζουν την Ευρώπη - Εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλοι, Βέλγοι, Αλβανοί και Ιταλοί διαδηλωτές κατέκλυσαν όλες τις μεγάλες πόλεις των χωρών τους
Διαδηλωτές ανάβουν φωτιές και συγκρούονται με την αστυνομία στη διάρκεια διαδήλωσης στα Τίρανα, στις 17 Οκτωβρίου 2026
33
Financial Times: Πόσο κοντά βρίσκεται ο κόσμος σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Τα τρία επικίνδυνα μέτωπα
Οι λανθασμένοι υπολογισμοί των μεγάλων δυνάμεων, η αβεβαιότητα γύρω από τις συμμαχίες και η αδυναμία αποτροπής νέων συγκρούσεων μπορούν να οδηγήσουν σε μια γενικευμένη σύρραξη;
Πόλεμος στην Ουκρανία 44
Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε κομβόι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας στη Δυτική Όχθη και ξυλοκόπησαν Γάλλο δήμαρχο
Η βία έρχεται κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών μιας προεκλογικής εκστρατείας κατά την οποία ο πρωθυπουργός Νετανιάχου έχει υποστηρίξει τους εποίκους επιδιώκοντας την υποστήριξή τους
Δυτική Όχθη
6
Στις «φλόγες» και το Βέλγιο: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στις Βρυξέλλες
Φοιτητές διαμαρτύρονται για το αυξανόμενο κόστος και για μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση - Χρήση δακρυγόνων, ρίψεις νερού και εντάσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας - Δείτε βίντεο
Βέλγιο