Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Οι πρώτες φωτογραφίες του τρομοκράτη του Λούβρου – Έβγαζε selfies πριν “χτυπήσει”

Οι πρώτες φωτογραφίες του τρομοκράτη του Λούβρου – Έβγαζε selfies πριν “χτυπήσει”

Λίγες ώρες μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μουσείο του Λούβρου το πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη είδε το φως της δημοσιότητας. Ο τρομοκράτης έβγαζε selfies στο Παρίσι και μάλιστα τη μία την τράβηξε έξω από το Μουσείο λίγο πριν από την επίθεση. Και ο πατέρας του ξέσπασε για πρώτη φορά υποστηρίζοντας ότι ο γιος του είναι ένα απλό παιδί.

Ειδικότερα, ο πατέρας του Αιγύπτιου αρνείται κάθε ανάμειξη του γιου του. “Ο γιος μου δεν είναι τρομοκράτης και δεν πρόσκειται πολιτικά κάπου”, δήλωσε σήμερα ο Ρέντα αλ Χαμάμι στην αιγυπτιακή εφημερίδα al-Masry al-Youm.

Όπως πρόσθεσε, ο γιος του πήγε στο Ντουμπάι πριν από δύο χρόνια για να εργαστεί ως εμπορικός διευθυντής σε εταιρεία. Τον χαρακτηρίζει “ένα απλό παιδί” και λέει ότι δεν είναι ριζοσπαστικοποιημένος και ότι είχε μεταβεί στη Γαλλία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για μια υπόθεση της δουλειάς και επρόκειτο να επιστρέψει το Σάββατο.

Ο πρώην στρατηγός της αστυνομίας υποστηρίζει ότι ο γιος του Αμπντάλα Ρέντα αλ  πήγε στο Λούβρο όπου έβγαλε με το κινητό του selfies πριν από την επίθεση.

Η Al-Masry al-Youm ανέβασε φωτογραφίες στην ηλεκτρονική της έκδοση που δείχνουν τον Αμπντάλα να στέκεται έξω από το μουσείο. Ο πατέρας του υπόπτου έκανε έκκληση προς την αιγυπτιακή κυβέρνηση να υποστηρίξει τον γιο του.

Σήμερα (04.02.2017) η Αίγυπτος καταδίκασε την επίθεση χωρίς να κάνει αναφορά στην ταυτότητα του δράστη.

Πηγή: almasryalyoum και με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε