Site icon NewsIT

«Οι Ρώσοι έχουν στο “χέρι” τον Τραμπ»! Τα όργια στη Μόσχα, οι παρακολουθήσεις και οι “εξομολογήσεις” ενός πρώην κατασκόπου

02.11.2016 | 13:01
«Οι Ρώσοι έχουν στο “χέρι” τον Τραμπ»! Τα όργια στη Μόσχα, οι παρακολουθήσεις και οι “εξομολογήσεις” ενός πρώην κατασκόπου

- Πρώην μέλος μυστικών υπηρεσιών υποστηρίζει ότι με εντολή Πούτιν η Ρωσία συνεργάζεται με τον Τραμπ εδώ και πέντε χρόνια - Οι Ρώσοι είχαν "εκθέσει" τον Τραμπ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Μόσχα και θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν, ισχυρίζεται - Αναφορές πως οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας έχουν καταγράψει τον Τραμπ να συμμετέχει σε όργιο - Έχουν φάκελο και για την Κλίντον, καθώς παρακολουθούσαν τα τηλεφωνήματά της!

Ο χρόνος πια μετρά αντίστροφα για τις αμερικανικές εκλογές. Αν κάνει θα μας μείνει από την μακρά προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον είναι πως και οι δυο δεν μας άφησαν να… βαρεθούμε ούτε λεπτό! Ακόμη και μια εβδομάδα πριν από την 8η Νοεμβρίου, όταν θα κριθεί ποιος θα διαδεχτεί τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, δεν μας… αφήνουν σε ησυχία.

Το κατά πόσο είναι σοβαρά τα όσα έρχονται στο φως θα το κρίνει η ιστορία. Αναμφίβολα, η υπόθεση με τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον και τη χρήση του προσωπικού της λογαριασμού ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών είναι “βαριά” υπόθεση αλλά ο χειρισμός από πλευράς του FBI (πρώτα “έκλεισε” την έρευνα και την “άνοιξε” ξανά λίγο πριν… ανοίξουν και οι κάλπες) προκαλεί ερωτήματα.

Το ίδιο και η “εξομολόγηση” ενός πρώην κατασκόπου, σύμφωνα με τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ συμμετείχε σε όργια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Μόσχα και οι Ρώσοι τον εκβιάζουν! Αλλά οι Ρώσοι δεν έχουν… απλώσει τα δίχτυα τους μόνο στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, αλλά έχουν στα χέρια τους και συνομιλίες της Χίλαρι Κλίντον, τις οποίες έχουν υποκλέψει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Mother Jones δημοσιεύει μαρτυρία πρώην κατασκόπου δυτικής χώρας που ειδικεύεται στη ρωσική αντικατασκοπεία, ο οποίος φυσικά δεν κατονομάζεται, σύμφωνα με τον οποίο τους τελευταίους μήνες έχει ενημερώσει το FBI για τις επαφές του με πηγές από τη Ρωσία. Και τι αναφέρει στα memos του; Ότι η ρωσική κυβέρνηση για χρόνια προσπάθησε να εκμεταλλευθεί και να βοηθήσει τον Τραμπ. Και φυσικά το FBI του ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες.

Επισήμως, το FBI δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τίποτα. Κορυφαίος Αμερικανός αξιωματούχος που δεν σχετίζεται μεν με την υπόθεση αλλά γνωρίζει τον κατάσκοπο, είπε στο Mother Jones πως πρόκειται για άνθρωπο που έχει δώσει αξιόπιστες, ευαίσθητες και σημαντικές πληροφορίες στην αμερικανική κυβέρνηση.

Τον περασμένο Ιούνιο, λοιπόν, στον πρώην κατάσκοπος, που πέρασε σχεδόν 20 χρόνια ασχολούμενος με θέματα ρωσικής αντικατασκοπείας και πλέον εργάζεται σε αμερικανική εταιρία, ανατέθηκε να ψάξει τους δεσμούς του Τραμπ με τη Ρωσία και όχι μόνο. Την έρευνα αυτή, αρχικά, χρηματοδότησε Ρεπουμπλικάνος επικριτής του Τραμπ και αργότερα την… ανέλαβε πελάτης που είχε σχέση με τους Δημοκρατικούς.

Ψάχνοντας λοιπόν ο πρώην κατάσκοπος, βρήκε πληροφορίες που υποδείκνυαν δεσμούς του Τραμπ με την κυβέρνηση της Ρωσίας. Σύμφωνα με τις πηγές του, λέει, «είχε εδραιωθεί ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στους ανθρώπους της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και του Κρεμλίνου, με αμοιβαία οφέλη».

Τον Ιούλιο, με δική του πρωτοβουλία, έστειλε την αναφορά του σε μια επαφή του στο FBI. Το Mother Jones έχει στα χέρια του τις αναφορές του πρώην κατασκόπου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, από τις συζητήσεις με τις πηγές του από τη Ρωσία, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «το ρωσικό καθεστώς στήριζε και βοηθούσε τον Τραμπ τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια. Στόχος, ο οποίος είχε την έγκριση του Βλαντιμίρ Πούτιν, να ενθαρρύνει τις διασπάσεις και τη διαίρεση της δυτικής συμμαχίας».

Επίσης, ανέφερε ότι ο Τραμπ και ο στενός του κύκλος δέχονταν πληροφορίες από το Κρεμλίνο, συμπεριλαμβανομένων και πληροφοριών για τους Δημοκρατικούς και άλλους πολιτικούς του αντιπάλους. Ισχυρίζεται ότι οι Ρώσοι είχαν “εκθέσει” τον Τραμπ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Μόσχα και θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν!

Να τον εκβιάσουν με τι, είναι το ερώτημα. Υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η FSB (οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, διάδοχος της KGB) έχει καταγράψει σε βίντεο τον Ντόναλντ Τραμπ να συμμετέχει σε όργια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Μόσχα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ρωσικές υπηρεσίες είχαν φτιάξει φάκελο για τη Χίλαρι Κλίντον, ο οποίος βασίζεται σε συζητήσεις που είχαν υποκλαπεί κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Ρωσία αλλά και σε υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες της υποψήφιας των Δημοκρατικών!

Όλα αυτά ενώ το FBI ερευνά εδώ και καιρό κυβερνοεπιθέσεις που φέρονται να έκαναν Ρώσοι χάκερ κατά αμερικανικών πολιτικών, μεταξύ των οποίων η επιτροπή του Δημοκρατικού κόμματος και ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κατηγορήσει ευθέως τη Ρωσία για επιχείρηση να ελέγξει τις αμερικανικές εκλογές. Η Χίλαρι Κλίντον, στο τελευταίο debate με τον Τραμπ, προχώρησε ακόμη περισσότερο: είπε πως όλα γίνονται με εντολή Πούτιν γιατί θέλει τον Τραμπ ως μαριονέτα στο Λευκό Οίκο.

Επισήμως, η έρευνα δεν έχει επεκταθεί στο αν ο Τραμπ έχει επαφές με τη ρωσική κυβέρνηση. Πρόσφατα, δημοσιογραφικοί κύκλοι στην Ουάσινγκτον ανέφεραν πως υπάρχουν ανώνυμες αναφορές στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες server που σχετίζεται με το ίδρυμα Τραμπ είχε εμπλακεί σε υψηλού επιπέδου δραστηριότητα με servers που συνδέονται με την Alfa Bank, τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στη Ρωσία.

Με πληροφορίες από motherjones.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version