Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι σχεδιαστές μόδας ξαφνικά αγάπησαν τη Μελάνια Τραμπ

Οι σχεδιαστές μόδας ξαφνικά αγάπησαν τη Μελάνια Τραμπ

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο οι σχεδιαστές μόδας, αμερικανοί και μη δεν ήθελαν να ακούσουν το όνομα Μελάνια Τραμπ. Ή έκαναν ότι δεν ήθελαν να ακούσουν.

Ό,τι είχε να κάνει με τον Ντόναλντ Τραμπ, ακόμα και η τόσο εντυπωσιακή σύζυγός του ήταν απαγορευτικό εκείνες τις ημέρες της “επανάστασης”…. Και όποιος σχεδιαστής μόδας τολμούσε να πει πέρυσι ότι θέλει να ντύσει την Μελάνια, πήγαινε κόντρα στο ρεύμα.

Όμως, το νερό κύλησε στ’ αυλάκι. Και ο Τομ Μπράουν, ο σχεδιαστής μόδας που είχε «ντύσει» τη Μισέλ Ομπάμα στη δεύτερη ορκωμοσία του συζύγου της μας ενημέρωσε ότι είναι ανοικτός σε συνεργασία με τη Μελάνια Τραμπ.

«Κοιτάξτε, τη σέβομαι ως Πρώτη Κυρία, και αυτό (σσ. μια συνεργασία μαζί της) είναι κάτι που θα έχει τον σεβασμό μου». Αυτό, δήλωσε ο Τομ Μπράουν, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Η προσέγγιση σε αυτήν έχει να κάνει με το να βεβαιωθώ ότι η ίδια έχει κατά νου κάτι τόσο δυνατό και τόσο ενδιαφέρον και τόσο σημαντικό όσο αυτό που είναι» εξήγησε ο σχεδιαστής μόδας. «Δεν με ενδιαφέρει να είναι κάτι σημαντικό από σκοπιάς μόδας, μ’ ενδιαφέρει να είναι κάτι που ανταποκρίνεται στην ίδια… Έδειχνε τόσο… έδειχνε δυνατή, έδειχνε γυναίκα, έδειχνε τόσο cool», συμπλήρωσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις