Κόσμος

Οι υπερήρωες που θα επέλεγαν συντροφιά στην καραντίνα οι σκηνοθέτες Τζο και Άντονι Ρούσο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κορονοϊός έχει φέρει τους πάντες σε μια νέα πραγματικότητα με τους δύο διάσημους σκηνοθέτες να κάνουν αποκαλύψεις για την ‘’παρέα’’ που θα ήθελαν στην καραντίνα.

Οι αδερφοί Τζο και Άντονι Ρούσο δημιουργοί τεσσάρων ταινιών της Marvel – «Captain America: The Winter Soldier», «Captain America: Civil War», «Avengers: Infinity War» και «Avengers: Endgame» – ρωτήθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο NME με ποιους υπερήρωες θα έμεναν στην καραντίνα, εάν τους δινόταν η επιλογή.

Το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πιθανών συγκατοίκων, από την Captain Marvel (Μπρις Λάρσον) έως τον Thor (Κρις Χέμσγουορθ ) ή ακόμα και τον αδερφό του Loki (Τομ Χίντλστον).

Ο Άντονι Ρούσο θα έμενε στην καραντίνα με έναν υπερήρωα του οποίου το μέλλον στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ήταν κάποτε αβέβαιο, τον Spider-Man.

«Νομίζω ότι ο Spider-Man θα ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης για κοινωνική απομόνωση, σωστά;» είπε.

Ο Τζο Ρούσο επέλεξε έναν υπερήρωα που συνδέθηκε με τον Spider-Man σε πρόσφατες ταινίες, τον Iron Man, γνωστό και ως Τόνι Σταρκ.

«Θα έμενα με τον Τόνι Σταρκ στην απομόνωση λόγω της τεράστιας ικανότητάς του για εικονική ζωή» είπε ο σκηνοθέτης.

Η προγραμματισμένη συνέχεια της ταινίας του 2019 «Spider-Man: Far From Home» αναβλήθηκε από τον Ιούλιο του 2021 για τον Νοέμβριο.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα νησιά «κλειδιά» για τα Στενά του Ορμουζ: Αμπού Μούσα και Τουνμπ στο επίκεντρο της σύγκρουσης ΗΠΑ και Ιράν
Τα αμερικανικά πλήγματα έχουν πυροδοτήσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο μιας επιχείρησης κατάληψης των νησιών, με στόχο την αποδυνάμωση της ικανότητας του Ιράν να ελέγχει το Στενό
Στενά του Ορμούζ
Μυστήριο με τα γιοτ Ρώσων δισεκατομμυριούχων στην Αλικαρνασσό – Στην περιοχή και το «πλωτό παλάτι» που συνδέεται με τον Πούτιν
Η Τουρκία, που δεν εφαρμόζει τις δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αποτελεί ασφαλές καταφύγιο για πολυτελή σκάφη που συνδέονται με Ρώσους επιχειρηματίες
yaght