Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: Συνελήφθη ο 58χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και τον γιο τους (pics, vids)

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: Συνελήφθη ο 58χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και τον γιο τους (pics, vids)
Φωτογραφία sigmalive.com

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/02) στην Κύπρο, στην Επαρχία Λευκωσίας. Ένας 58χρονος στην βιομηχανική περιοχή Εργατών μαχαίρωσε θανάσιμα την 52χρονη σύζυγό του και τον 21χρονο γιο τους. 

Το διπλό φονικό, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, σημειώθηκε γύρω στις 6:30 το πρωί και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Όπως δήλωσε στο politis.com.cy ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, ο 58χρονος αφού σκότωσε τη 52χρονη σύζυγο και τον 21χρονο γιο του, τραυμάτισε στη συνέχεια το δεύτερο του γιο.

Ο 58χρονος, σύμφωνα με το politis.com.cy, εντοπίστηκε σε οικία στο Τσέρι και συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, κρατούσε δύο μαχαίρια και τους επιτέθηκε.

Δείτε φωτογραφίες:

Το χρονικό του διπλού φονικού

Σηκώθηκε το πρωί και με ένα μαχαίρι άρχισε να κυνηγάει την σύζυγο την οποία τραυμάτισε θανάσιμα και η σορός της βρέθηκε έξω από το σπίτι. Μαχαίρωσε επίσης τον μικρό γιο 21 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε στον διάδρομο.

Επιτέθηκε με μαχαίρι και στον μεγαλύτερο του γιο (21 ετών) τον οποίο μαχαίρωσε μια φορά και στη συνέχεια προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με σύρμα γύρω από τον λαιμό.

 Ο 25χρονος γιος της οικογένειας κάλεσε βοήθεια και τον άκουσε η ξαδέλφη του που μένει στο δίπλα σπίτι. Η κοπέλα με τη σειρά της φώναξε την μητέρα της και αδελφή της 52χρονης η οποία πήγε στο σπίτι και βρήκε τα θύματα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ο μοναδικός επιζών της οικογενειακής τραγωδίας

Τραγική φιγούρα ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας, ο 25χρονος και μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος γλίτωσε απ’ τη μανία του πατέρα του. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ τρομάζει ο τρόπος με τον οποίο ο πατέρας του προσπάθησε να του επιφέρει τον θάνατο. Σύμφωνα με το sigmalive.com, o 58χρονος επιχείρησε να στραγγαλίσει τον γιο του με τη χρήση καλωδίου ενώ του κατάφερε και αριθμό μαχαιριών. 

Δείτε φωτογραφίες:

Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα o 58χρονος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή που του είχε υποδειχθεί. 

Γείτονες της οικογένειας υποστηρίζουν πως ποτέ δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές, ωστόσο ήταν γνωστή η κακή ψυχική κατάσταση του 58χρονου. 

Με πληροφορίες από sigmalive.com και politis.com.cy

Πηγή φωτογραφιών: sigmalive.com, politis.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις