Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Οικογενειακό brexit! Έβγαλε τη βέρα η γυναίκα του – Σπίτωσε πολιτικό o Νάιτζελ Φάρατζ! [pics]

Οικογενειακό brexit! Έβγαλε τη βέρα η γυναίκα του – Σπίτωσε πολιτικό o Νάιτζελ Φάρατζ! [pics]

Μετά τις αποκαλύψεις πως μοιράζεται ένα σπίτι 4 εκατομμυρίων λιρών με Γαλλίδα πολιτικό, ο Νάιτζελ Φάρατζ επέστρεψε σπίτι στη γυναίκα του.

Ο πρώην ηγέτης του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ επέστρεψε σπίτι του στο Κεντ όπου μένει η 50χρονη σύζυγός του Kirsten. Οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν να βγαίνει χωρίς να φορά τη βέρα της.

Η Laure Ferrari μετακόμισε με τον 52χρονο Νάιτζελ Φάρατζ σε σπίτι σε αριστοκρατική περιοχή του δυτικού Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα. Είναι 15 χρόνια νεότερη από τον αγωνιστή του Brexit που βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας για παράνομη χρηματοδότηση του κόμματός του.

Το βράδυ της Κυριακής ο Νάιτζελ Φάρατζ επιβεβαίωσε ότι ζει μαζί του η Laure Ferrari. Επισήμανε ότι την ξέρει καλά και πως απλά τη βοηθάει χωρίς να έχουν δεσμό. Είχαν γνωριστεί πριν από περίπου μια δεκαετία όταν εκείνη ήταν σερβιτόρα και της έδωσε δουλειά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πλέον είναι επικεφαλής ενός think-tank που κατηγορείται για παραβίαση κανόνων, καθώς έδινε δημόσιο χρήμα στο Ukip όπου ο Νάιτζελ Φάρατζ ήταν επικεφαλής.

Το Ukip ερευνάται για τους ισχυρισμούς που θέλουν να έχει δεχθεί δωρεές ύψους 400.000 λιρών από το think-tank. Ο Νάιτζελ Φάρατζ ισχυρίστηκε ότι βοηθά τη Laure Ferrari με τη διαμονή γιατί δεν είχε πουθενά αλλού να πάει και χρειαζόταν χρήματα.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει κοιμηθεί μαζί της, ο Νάιτζελ Φάρατζ σχολίασε πως “δεν απαντάει σε τέτοια γελοία ερωτήματα” όπως αν της έχει πιάσει ποτέ το χέρι ή αν έχει δειπνήσει μαζί της. “Είναι κάποια που έχω δουλέψει μαζί και την ξέρω πολύ καιρό. Ήθελε κάπου να μείνει για μια εβδομάδα και δεν θα της κόστιζε κάτι”.

Η Laure Ferrari είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από το διαμέρισμά της όταν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σταμάτησε τη χρηματοδότηση του IDDE. “Δεν έχω αξιόπιστους φίλους στο Λονδίνο που θα μπορούσαν να με φιλοξενήσουν. Τον ρώτησα και δέχτηκε. Προσπαθεί απλα΄να βοηθήσει”.

Αρνήθηκε παράλληλα από την πλευρά της οποιονδήποτε ισχυρισμό για σχέση. “Δεν μπορώ να σταματήσω τους ανθρώπους να φαντασιώνονται. Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και λυπάμαι που φέρνει άσχημα πράγματα στη ζωή του Νάιτζελ και τη δική μου”.

Ήταν πρόσφατα που ο Νάιτζελ Φάρατζ αρνήθηκε πως χώρισε από τη Γερμανίδα δεύτερη σύζυγό του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε