Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: “Μυστήριο” με τη διάρρηξη στο σπίτι του

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: “Μυστήριο” με τη διάρρηξη στο σπίτι του
Φωτογραφία αρχείου InTime

Στο “μικροσκόπιο” των τουρκικών αρχών βρίσκεται η διάρρηξη του σπιτιού του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (16.11.2019).

Όπως μετέδωσε η ομογενειακή εφημερίδα «Ανατολή», ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ήταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας, έγινε διάρρηξη στο σπίτι του. Την διάρρηξη κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, που δείχνουν τρεις μασκοφόρους να εισβάλλουν στο σπίτι. Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του βρισκόταν η οικονόμος, η οποία και αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες.

Οι μασκοφόροι έψαξαν τους χώρους, αλλά τελικά διέφυγαν χωρίς να κλέψουν κάποιο αντικείμενο ή χρήματα, κάτι που έχει προκαλέσει εντύπωση στις αρχές. Επιπλέον, ένα σοβαρό ερώτημα που προκύπτει είναι πώς οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας, που φυλάσσει το συγκρότημα κατοικιών.

Τέλος, προβληματισμός επικρατεί στις αστυνομικές αρχές για το γεγονός πως οι δράστες “χτύπησαν” την ώρα που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος βρισκόταν σε εκδήλωση στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Συνεπώς, προσπαθούν να διαλευκάνουν πώς είχαν τόσο καλή ενημέρωση για το πρόγραμμά του.

Πηγή: anatoliblogspot.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις