Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Όλοι μιλούν για αυτή την αλυσίδα της Μισέλ Ομπάμα (video)

Όλοι μιλούν για αυτή την αλυσίδα της Μισέλ Ομπάμα (video)
Πηγή εικόνας youtube

Στο συνέδριο των Δημοκρατικών αυτήν την εβδομάδα, η Μισέλ Ομπάμα έκανε μια συναισθηματική ομιλία με την οποία τακτοποίησε τους λογαριασμούς με τον Τραμπ. Όχι μόνο ο λόγος της ήταν όμως πειστικός, μεγάλη εντύπωση έκανε και ένα κόσμημα στο λαιμό της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

«Ψηφίστε τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις σαν να εξαρτάται η ζωή μας από αυτό»: Η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα έστειλε ένα σαφές μήνυμα στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, όχι μόνο μέσω της ομιλίας της. Ένα αξεσουάρ που φορούσε γύρω από το λαιμό της όταν μιλούσε τράβηξε επίσης την προσοχή του κοινού: η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα φορούσε μια χρυσή αλυσίδα με τα γράμματα “V-O-T-E” (Ψ-Η-Φ-Ι-Σ-Τε).

Τάση στο Google και το Twitter η χρυσή αλυσίδα της Μισέλ Ομπάμα

Η χρυσή αλυσίδα της απέκτησε αμέσως μετά μεγάλη δημοτικότητα στο διαδίκτυο. Πολλοί χρήστες ρώτησαν στο Twitter πού μπορούν να βρουν για να αγοράσουν το κόσμημα με το πολιτικό μήνυμα. Η αλυσίδα έγινε γρήγορα τάση αναζήτησης και στο Google.

Για τις ενδιαφερόμενες : Η αλυσίδα της Μισέλ Ομπάμα κατασκευάζεται από την ByChari, μια μικρή εταιρεία του Λος Άντζελες. Η ιδρύτριά της η Chari Cuthbert έγραψε σε ένα tweet ότι «η ανταπόκριση ήταν απίστευτη». Αισθάνεται πολύ μεγάλη τιμή που η Μισέλ Ομπάμα φορούσε το κόσμημά της. Η αλυσίδα με τα τέσσερα γράμματα κοστίζει 300 ευρώ. Διατίθεται σε χρυσό, ροζ χρυσό και ασήμι. Η ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει ότι θα χρειαστούν τρεις έως τέσσερις εβδομάδες για την παραγωγή της.

ΠΗΓΗ: t-online (μετάφραση ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις