Κόσμος

Ονδούρα: Βρέθηκαν 25 απανθρακωμένα πτώματα σε γυναικείες φυλακές

Απανθρακωμένα βρέθηκαν 25 πτώματα σε γυναικείες φυλακές στα περίχωρα της Τεγκουσιγκάλπα στην Ονδούρα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της πρωτεύουσας.

Είχαν προηγηθεί εκτεταμένες ταραχές στις γυναικείες φυλακές CEFAS, που χαρακτηρίστηκαν ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών στην Ονδούρα.

Στις ασφυκτικά γεμάτες φυλακές της Ονδούρας κρατούνται συνολικά περίπου 22.000 άνθρωποι και κατά καιρούς έχουν σημειωθεί πολύνεκρες τραγωδίες.

Δεκαοχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν το 2019 σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κρατουμένων σε σωφρονιστικό κατάστημα. Περισσότεροι από 350 κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το 2012 στις φυλακές της Κομαγιάγουα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς