Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οπίσθια… παντού και κυκλοφοριακό χάος! Γυναίκα με ένα πόδι ξεχωρίζει [pics]

Οπίσθια… παντού και κυκλοφοριακό χάος! Γυναίκα με ένα πόδι ξεχωρίζει [pics]
Φωτογραφία: Reuters

Είναι ο διαγωνισμός που περιμένουν με… αγωνία εκατομμύρια άνδρες κάθε χρόνο! Ο λόγος για τον διαγωνισμό ανάδειξης της Miss BumBum, δηλαδή της γυναίκας με τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία!

Ο διαγωνισμός για τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας είναι… προ των πυλών και αυτό που συνέβη στο Σάο Πάολο έφερε… προβλήματα!

Το όνομα του διαγωνισμού τα… λέει όλα: Οι υποψήφιες για τον τίτλο της Miss BumBum 2017, δηλαδή της γυναίκας με τα καλύτερα οπίσθια στη χώρα βγήκαν στην λεωφόρο Paulista και το κυκλοφοριακό χάος ήταν… αναπόφευκτο!

Ο τίτλος της Miss BumBum αποτελεί θεσμό εδώ και χρόνια στη Βραζιλία, με τις συμμετέχουσες να είναι κάθε χρόνο 27, αντιπροσωπεύοντας έτσι τις 27 πολιτείες της χώρας.

Όποια γυναίκα αναδειχθεί εκείνη με τα καλύτερα οπίσθια λαμβάνει περίπου 22.000 δολάρια σε εμπορικές συμφωνίες και γίνεται φυσικά celebrity στη Βραζιλία (έστω και προσωρινά).

Δείτε τις φωτογραφίες

Η υποψήφια που έκλεψε την παράσταση

Ο φετινός διαγωνισμός, πάντως, έχει μια ιδιαίτερη υποψήφια. Η εντυπωσιακή ξανθιά που φιλοδοξεί να κερδίσει τον τίτλο για τα καλύτερα οπίσθια έχει μόνο ένα πόδι, χωρίς αυτό να την εμποδίζει να βγει στους δρόμους του Σάο Πάολο στεκόμενη με πατερίτσες, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την θέληση.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις