Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

«Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία τον χειμώνα» – Η Μόσχα τρολάρει τη Δύση με ένα βίντεο με όμορφες γυναίκες και φθηνό ρεύμα

«Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία τον χειμώνα» – Η Μόσχα τρολάρει τη Δύση με ένα βίντεο με όμορφες γυναίκες και φθηνό ρεύμα

Με ένα διαφημιστικό σποτ διάρκειας 53 δευτερολέπτων η Ρωσία τρολάρει τη Δύση και καλεί τον κόσμο να μετακομίσει εκεί τον χειμώνα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο με τίτλο «Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία» το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία η χώρα έχει όμορφες γυναίκες, θαυμαστό πολιτισμό και… φθηνό αέριο.

Το βίντεο σύμφωνα με την Daily Mail δεν είναι σίγουρο αν αποτελεί επίσημη παραγωγή της ρωσικής κυβέρνησης και δείχνει μεταξύ άλλων εικόνες από τη Ρωσία και τρολάρει τη Δύση λέγοντας πως κάποιοι από τους λόγους που θα πρέπει να μετακομίσουμε εκεί είναι το φθηνό αέριο αλλά και «μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις».

Επίσης γίνεται λόγος στην ιστορία της Ρωσίας, στη λογοτεχνία, στις τέχνες, στα φημισμένα μπαλέτα στην αρχιτεκτονική και στη φιλοξενία της χώρας. Επίσης γίνεται αναφορά στον Χριστιανισμό και στις … όμορφες γυναίκες που της χώρας ενώ στο βίντεο παρελαύνουν επίσης το φθηνό ταξί, το ρεύμα και το νερό καθώς και η ρωσική βότκα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις