Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ορέστης: “Καρατομήσεις” απαιτούν οι Κύπριοι για το θρίλερ του serial killer!

Ορέστης: “Καρατομήσεις” απαιτούν οι Κύπριοι για το θρίλερ του serial killer!

Ευθύνες στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον αρχηγό της Αστυνομίας καταλογίζει η μεγάλη πλειοψηφία της κυπριακής κοινής γνώμης για παραλείψεις σε σχέση με την υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί ο 35χρονος Ορέστης.

Να απομακρυνθούν ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, για λανθασμένους χειρισμούς και παραλείψεις στις υποθέσεις εξαφανίσεων αλλοδαπών γυναικών που έχει ομολογήσει ο επονομαζόμενος Ορέστης, κατά κόσμον Νίκος Μεταξάς, απαιτούν οι περισσότεροι συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση της “Cyprus Times”.

Στο ερώτημα: “Πιστεύετε ότι υπό το φως των συγκλονιστικών αποκαλύψεων γύρω από τη δολοφονική δράση του Νίκου Μεταξά πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις;” η απάντηση των ερωτηθέντων καταδεικνύει με μεγάλη πλειοψηφία ότι η κοινή γνώμη απαιτεί άμεση ανάληψη ευθυνών αλλά και παραιτήσεις.

Στο γκάλοπ που διενεργήθηκε μέσω διεθνούς διαδικτυακής πλατφόρμας, ψήφισαν μέχρι στιγμής 10.135 άτομα.

Εξ αυτών, ποσοστό 68% ζητά να παραιτηθούν, τόσο ο αρμόδιος υπουργός Ιωνάς Νικολάου, όσο και ο επικεφαλής της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Το 17% ζητά να παραιτηθεί μόνο ο υπουργός, το 5% να παραιτηθεί ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ποσοστό 10% θεωρεί ότι κανένας από τους δύο δεν φέρει ευθύνη.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά όπως καταγράφηκαν στο γκάλοπ της “Cyprus Times”:

πηγή: cyprustimes.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις