Κόσμος

Ορέστης: “Καρατομήσεις” απαιτούν οι Κύπριοι για το θρίλερ του serial killer!

Ευθύνες στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον αρχηγό της Αστυνομίας καταλογίζει η μεγάλη πλειοψηφία της κυπριακής κοινής γνώμης για παραλείψεις σε σχέση με την υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί ο 35χρονος Ορέστης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να απομακρυνθούν ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, για λανθασμένους χειρισμούς και παραλείψεις στις υποθέσεις εξαφανίσεων αλλοδαπών γυναικών που έχει ομολογήσει ο επονομαζόμενος Ορέστης, κατά κόσμον Νίκος Μεταξάς, απαιτούν οι περισσότεροι συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση της “Cyprus Times”.

Στο ερώτημα: “Πιστεύετε ότι υπό το φως των συγκλονιστικών αποκαλύψεων γύρω από τη δολοφονική δράση του Νίκου Μεταξά πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις;” η απάντηση των ερωτηθέντων καταδεικνύει με μεγάλη πλειοψηφία ότι η κοινή γνώμη απαιτεί άμεση ανάληψη ευθυνών αλλά και παραιτήσεις.

[read4more]

Στο γκάλοπ που διενεργήθηκε μέσω διεθνούς διαδικτυακής πλατφόρμας, ψήφισαν μέχρι στιγμής 10.135 άτομα.

Εξ αυτών, ποσοστό 68% ζητά να παραιτηθούν, τόσο ο αρμόδιος υπουργός Ιωνάς Νικολάου, όσο και ο επικεφαλής της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Το 17% ζητά να παραιτηθεί μόνο ο υπουργός, το 5% να παραιτηθεί ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ποσοστό 10% θεωρεί ότι κανένας από τους δύο δεν φέρει ευθύνη.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά όπως καταγράφηκαν στο γκάλοπ της “Cyprus Times”:

cypros gallop orestis

πηγή: cyprustimes.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το άγνωστο DNA και η 3η αυτοψία γύρω από τη διπλή δολοφονία μάνας και γιου στο Αίγιο
Τα πρώτα αποτελέσματα από εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν ότι στο μαχαίρι δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του 65χρονου, ενώ στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 26χρονος υπάρχει DNA τρίτου ατόμου
Το σπίτι της δολοφονίας στον Λόγγο Αιγίου
Η συγκλονιστική στιγμή που ηλικιωμένοι στη Βενεζουέλα κρατιούνται από τα χέρια για να προστατευτούν από τους ισχυρούς σεισμούς
Ο άνδρας προσπάθησε να προστατέψει την σύζυγό του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ευτυχώς είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους
Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Η συγκλονιστική στιγμή που ηλικιωμένοι κρατιούνται από τα χέρια για να προστατευτούν από τα 7,5 Ρίχτερ