Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ορέστης: Ζήτησε να κάνει εξομολόγηση και του πήρε… δύο μέρες!

Ορέστης
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Ο καθ’ ομολογίαν serial killer, Ορέστης, που συγκλόνισε την Κύπρο και την Ελλάδα, θέλει να… τα βρει με τον Θεό.
Αφού σκορπούσε τον θάνατο για χρόνια, ζήτησε πριν λίγες ημέρες να δει συγκεκριμένο ιερωμένο για να εξομολογηθεί.
Το αίτημά του έγινε δεκτό και η όλη διαδικασία διήρκεσε… δύο ολόκληρες ημέρες, με τις πληροφορίες να λένε πως μίλησε για όλα τα ειδεχθή του εγκλήματα.
Νέες πληροφορίες γύρω από την σειρά μαρτυρικών δολοφονιών έρχονται να συνταράξουν.

Σχεδόν πενήντα μέρες στα αστυνομικά κρατητήρια αναμένεται να συμπληρώσει ο πρώτος για τα κυπριακά δεδομένα, καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, με το ψευδώνυμο Ορέστης.

Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικές πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι ο 35χρονος ζήτησε να συναντήσει συγκεκριμένο ιερωμένο, προκειμένου να εξομολογηθεί στον αστυνομικό σταθμό όπου κρατείται τις τελευταίες εβδομάδες.

Η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφόρηση, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο ιερωμένος που ζήτησε ο «Ορέστης» μετέβη στον αστυνομικό σταθμό και συνάντησε τον ίλαρχο.

Ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να εξομολογήθηκε σε δυο ημέρες, όλα τα εγκλήματα τα οποία διέπραξε τα τελευταία χρόνια. Όπως αναφέρει η ενημέρωση του SigmaLive, το μυστήριο της εξομολόγησης έλαβε χώρα προτού ο 35χρονος οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για έκτη φορά.

Και νέες έρευνες για τα εγκλήματα που διέπραξε ο Ορέστης

Παράλληλα χθες, Τετάρτη 29.05.2019, ανανεώθηκε το έκτο κατά σειρά οκταήμερο διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου, αφού, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ανακριτή της υπόθεσης, Ανώτερο Υπαστυνόμο Ιωάννη Γιωρκάτζη, οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν έρευνες σε τέσσερα σημεία εντός Λευκωσίας για πιθανά νέα τεκμήρια.

Εξάλλου, στο μικροσκόπιο της ομάδας του Τμήματος Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει μπει ένα νέο email, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, το οποίο πιθανότατα να συνδέεται με την υπόθεση.

Κύπρος: Απορρίφθηκε αίτημα της Πυροσβεστικής να αδειάσει μερικώς η λίμνη Μεμί

Παράλληλα, το ενδεχόμενο να αδειάσει μερικώς η λίμνη στο Μεμί όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρα, συζήτησε σήμερα με τις αρμόδιες κυπριακές αρχές ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σημειώνοντας πως εφόσον κατεβεί η στάθμη του νερού θα υπάρχει ορατότητα, και με τη χρήση βάρκας θα είναι πολύ πιο εύκολο να ερευνηθούν κάποια σημεία.

Ωστόσο, η πρόταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να όπως αντληθεί ποσότητα νερού από την λίμνη του Μεμί στον Ξυλιάτο, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του κοριτσιού – θύμα του «Ορέστη – απορρίφθηκε από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Οι λόγοι αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος της περιοχής, καθώς το νερό της λίμνης περιέχει βαρέα μέταλλα.

Με πληροφορίες από: sigmalive.com / kathimerini.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις